Ralf efter stor sejr: Det er Lisbeths skyld

Stemmerne er talt op, og påskens babe, hunk og par er fundet!

Så er påsken ovre, og det samme er vores afstemning. I de seneste par uger har vi haft brug for jeres hjælp til at kåre de deltagere, der charmerede os mest gennem skærmen gennem det sidste år. Mere præcist årets 'Påskehunk',  'Påskebabe' og 'Påskepar', og nu er vinderne fundet.

LÆS OGSÅ: Medina åbner op for privatlivet: Hudløst ærlig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Asta Björk fortæller om flytning... 

Med hele 2218 stemmer, der svarer til 56 procent, faldt valget på Ralf Christensen fra årets udgave af ‘Robinson Ekspeditionen’. Han mener dog, at han kan takke en helt bestemt person for resultatet.

- Jeg er da overrasket, men mon ikke det skyldes min kones hjælp på IG. Hun siger dog, at hun på ingen måder er overrasket, for hun er velvidende om, at hun er godt gift med et hunk… ikke kun i påsketiden.., skriver Ralf, som er glad for at parret har en masse søde følgere, der støtter dem.

LÆS OGSÅ: Drama efter brud: Hun lyver!

Årets påskebabe

Modsat Ralf er årets 'Påskebabe' en smule mere i tvivl om, hvorfor valget er faldet på netop hende. Med 207 stemmer, der svarer til 36 procent, faldt valget på Asta Björk fra 'Vild med dans', som af flere omgange har vundet titlen hos Realityportalen.

- Jeg er da smigret, folk er søde. Jeg kan virkelig ikke svare på, hvorfor de lige stemmer på mig, men det er super sødt, skriver Asta.

LÆS OGSÅ: Fem ting du ikke vidste om 'Luksusfælden'

Årets påskepar

Selvom der var kamp til stregen om titlen som årets 'påskepar', vandt Jaffer og Bolette med 18 procent af stemmerne.