Foto: TV2
Foto: TV2

Pyrus vil gerne lave mere Pyrus

Faderen til hele Danmarks nisse Jan Linnebjerg vil gerne trække i nissetøjet og lave mere julekalender.

Første gang, Jan Linnebjerg trak nissehuen over hovedet og tonede frem i de danske stuer som Pyrus, er 20 år siden. Siden er det blevet til fire kalender-fortællinger om drillenissen med glimtet i øjet og utallige ture rundt om i landet for at møde de mange forventningsfulde børn.

Men selvom dåbsattesten siger, at Jan Linnebjerg er fyldt 54 år, så er han langt fra blevet for gammel til at være Pyrus.

- Lige nu føler jeg mig slet ikke for gammel til at trække i Pyrus-kostumet. Der kommer nok en tid, hvor det sker, men når jeg tager mit Pyrus-tøj på, føler jeg mig som en 25-årig ungnisse. Jeg kan takke Ole Henriksens ansigtscreme for, at jeg ikke ser ældre ud, fortæller Jan Linnebjerg med et grin til BT.

LÆS OGÅS: 20 år senere: Pyrus hitter stadig

En afslutning med kone og børn?

Er du en af dem, der er vokset op med Pyrus, Kandis og Gyldengrød? Eller har du mødt nisserne for første gang? Og kan du bare ikke få nok af julekalenderen, så er det ikke Jan Linnebjerg, som du skal være skuffet over, fordi det ikke er blevet til flere fortællinger.

- Jeg kunne godt tænke mig, at vi runder historien af og laver en fed afslutning med Pyrus, Kandis og, hvis de får, børn. TV2 og Martin Miehe-Renard skal selvfølgelig synes, det er en god idé. Men ja, det kunne være sjovt at lave den sidste, siger han.

Statistikken taler for, at endnu en julekalender med Pyrus ville trække seere. 'Alletiders jul', der er den første kalender i rækken, er nemlig den mest sete julekalender i Danmark., og anden kalender i rækken 'Alletiders nisse' ligger lige efter.

LÆS OGSÅ: 'FLTL'-Nadia: Liam har ændret julen

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.