Foto: SBS
Foto: SBS

Putte: Jeg afslører min hemmelighed

Skjern-pigen har mange dates bag sig, men endnu har hun ikke fundet kærligheden. Men det skal der laves om på i den kommende sæson af 'Singleliv'.

Når der i aften bliver blændet op for endnu en sæson af 'Singleliv', bliver det til et gensyn med Putte. Og selvom det ikke er første gang, at seerne får lov at opleve hende i programmet, så skal man ikke forvente, at det bliver et trivielt gensyn.

- Seerne kommer til at se en anden side af mig - både på godt og ondt. I de to afsnit, hvor jeg var i byen, blev jeg meget fuld og husker intet, så det er jeg faktisk meget nervøs for og pinlig over. Det er første gang, det er sket, at jeg bliver så fuld på åben skærm, afslører Putte overfor Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sæsonpremiere på 'Singleliv': Jagten på kærligheden sættes ind - igen

Drømmefyren

Da optagelserne til den nye sæson af 'Singleliv' var i gang, havde Putte været single i seks år. Selvom hun har været på et hav af dates, så har hun alligevel ikke fundet kærligheden. Men det er der en forklaring på.

- Derudover får seerne en begrundelse for, hvorfor jeg nok stadig er single i sæsonen og havde været det i over seks år på daværende tidspunkt. Der lå, eller ligger, nemlig noget begravet i mit indre, som jeg aldrig har talt om i 'Singleliv' - endnu, siger hun og fortsætter.

- Min drømmefyr er en mand, der vil ungerne og jeg. En der forguder os og virkelig kan vise, at det er mig, han elsker! At jeg er hans eneste ene og omvendt. Vi skal kunne give hinanden energi og ikke dræne hinanden. Så er jeg solgt.

Se 'Singleliv' i aften klokken 20:00 på Kanal 5.

LÆS OGSÅ: Putte: Jeg har datet Martin fra 'Singleliv'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.