Putte fra 'Singleliv': -Jeg følte mig misforstået

Den smukke singlepige gider ikke længere være med i Singleliv. Og det er der en god grund til.

Putte har ikke på nuværende tidspunkt nogen kæreste. -Men der er da altid nogen, der er interessante, siger hun.Foto: Jakob Mydtskov/SBSTV
Putte har ikke på nuværende tidspunkt nogen kæreste. -Men der er da altid nogen, der er interessante, siger hun.Foto: Jakob Mydtskov/SBSTV

-Jeg kunne ikke længere kende mig selv i programmet, og så var det på tide at sige stop, forklarer 27-årige Putte til Realityportalen.dk.

Den eftertragtede singlepige var allerede i tvivl om sin fremtidig deltagelse i 'Singleliv', da forrige sæson blev optaget.

-Tingene blev allerede der skruet forkert sammen, så jeg følte mig misforstået, og det er bare ikke særlig fedt, forklarer Putte og fortsætter:

-I den nye sæson var der en episode, hvor jeg havde sovet sammen med en fyr. Vi havde bare puttet, men det blevet klippet sammen som om, at jeg havde knaldet med ham, og det blev jeg irriteret over, siger Putte.

Ifølge Putte er der flere eksempler på, hvordan tingene er blevet klippet forkert sammen, hvilket er hovedårsagen til, at hun har besluttet at forlade programmet.

- Jeg konfronterede Sand-tv med det, men de sagde, at det ikke havde været deres hensigt. Men jeg er jo ikke dum, fastslår Putte, som ikke har fortrudt sin beslutning om at stoppe i programmet.

-Jeg har været med i tre et halvt år nu, så det er måske også på tide at sige tak for denne gang, siger hun.

Har mere at byde på

Putte ærgrer sig over, at programmet ikke fik vist, hvordan det i virkeligheden er at være single og mor til to.

-Det er jo ikke kun fest og farver at være singlemor til to. Jeg ville rigtig gerne have vist, hvordan jeg klarer mig igennem ugen. For jeg ved, at der sidder mange andre i samme situation som mig. Men seerne har kun set én side af mig, og jeg har meget andet at byde på, siger Putte.

Putte har også oplevet, at hendes mange fans er kede af, at hun stopper.

-Jeg har fået mange henvendelser efter, at jeg offentliggjorde, at jeg ikke længere ville være med. Mange siger, at så gider de ikke længere se Singleliv, for jeg er den eneste normale, der er med. Det er dejligt med al den ros, og jeg er da heller ikke afvisende for, at jeg dukker op på fjernsyn igen, men bare ikke i Singleliv, siger hun.

Svært at være kendt

Til trods for, at Putte kun har gode ting at fortælle om sin medvirken i  Singleliv og de ting, hun har oplevet undervejs, så er det ikke altid en dans på roser at være et kendt ansigt.

-Jeg har fået sværere ved at stole på nye mennesker. Man ved jo aldrig, om de vil være venner med en, fordi man er kendt, eller om de mener det seriøst. Jeg er et meget godtroende menneske, jeg tror på det bedste i folk, hvilket desværre ikke altid har vist sig at være en fordel, forklarer reality-baben.

Puttes familie har altid bakket op om hendes deltagelse i programmet, og hun har da også selv ét godt råd til alle dem, der gerne vil deltage i reality-programmer.

-Vær dig selv. Bevar jordforbindelsen og opfør dig ordentligt. Det er det allerbedste råd, jeg kan give, siger den jyske pige

Fremtiden er uvis

Den unge singlemor er på nuværende tidspunkt arbejdsløs, så tiden går med at spekulere på, hvad der skal ske fremadrettet.

-Lige nu ved jeg ingenting. Det er da lidt trist at tænke på, at man ikke længere skal være på tv. Jeg kan jo godt lide opmærksomheden, det skal da ikke være nogen hemmelighed. Så hvis chancen, om at medvirke i et nyt program, pludselig skulle byde sig, så er jeg da bestemt ikke afvisende, griner hun.

Kommer du til at savne Putte i 'Singleliv'?

Skriv en kommentar i kommentarfeltet herunder.