Psykisk diagnose og gæld: 'SKAM'-stjerne er mere ærlig end nogensinde

Ulrikke Falch tog sammen med de andre stjerner fra 'SKAM' hele verden med storm. I den nye TV 2-serie 'Ulrikke uden skam' åbner hun nu helt op om det, der fulgte efter den norske tv-serie. Men også om alt det, der længe har været gemt bag en facade.

Vi kender hende som naive Vilde i  den populære serie 'SKAM' og som en kæmpe stjerne og power-kvinde på Instagram, hvor 23-årige Ulrikke Falch lynhurtigt blev en af Skandinaviens mest indflydelsesrige unge mennesker med over én million følgere.

LÆS OGSÅ: Dagen før premieren: ‘Paradise’-babe ville ikke være med alligevel

I begyndelsen af 2020 valgte den norske 'SKAM'-stjerne dog at lukke ned for profilen, da hun ikke ønskede at være afhængig af overfladisk beskæftigelse på et socialt medie. Det fortalte hun dengang i et sidste opslag.

Men nu er der godt nyt til alle fans og følgere, der har savnet at få et indblik i den norske stjernes liv og tanker. For Ulrikke Falch er aktuel i dokumentarserien 'Ulrikke uden skam', hvor man som seer kommer helt ind på livet af hende.

LÆS OGSÅ: Surprise fra Ankerstjerne: Skifter karriere

Ulrikke er langt fra kun selvsikker, stærk og succesfuld. Det viser hun ved blandt andet at åbne op om den kæmpe gæld, hun har til sin far, samt sin psykisk ustabile tilstand og sin tvivl på sig selv og sit liv.

- Serien følger Ulrikke og hendes opgør med alt det, der forhindrer hende i at blive den stærke og selvstændige unge kvinde, hun drømmer om at blive. Modstanden kommer ikke kun fra hendes indre, men i lige så høj grad fra sociale medier, hvor hun dagligt modtager ubehagelige beskeder og trusler på Instagram, og da der pludselig florerer en sexvideo af hende, bliver det for meget for den unge influencer, skriver TV 2 i en pressemedelelse.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha overvejer sterilisation

I 'Ulrikke uden skam' kan man følge hende midt i en stor livskrise, hvor hun kæmper for at finde ud af, hvad hendes drøm er, og om hun skal forfølge den, og hvor en psykisk diagnose bliver afgørende.

Serien er danskproduceret af produktionsselskabet The Bunch, og der kommer i alt fem afsnit. De to første afsnit er allerede tilgængelige TV 2 PLAY, mens de resterende tre afsnit vil blive tilgængelige på TV 2 PLAY de kommende onsdage.

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte