Prisen for at blive et kendt ansigt: 'Paradise'-babe taler ud

Julie oplever, at der følger en masse godt og dårligt med, når man er et kendt ansigt. Især når man er sådan én, der blandt andet poster udfordrende billeder på Instagram eller åbner op om antal af sexpatnere.

Julie Bischoff Petersen var som bekendt med i dette års 'Paradise Hotel', og udover at hun nu er en kæmpe oplevelse rigere, så ved hun også, hvad det vil sige, at blive et kendt ansigt. For når man har deltaget i et reality-program, som hele Danmark har haft mulighed for at følge med i, så venter en masse opmærksomhed, og livet bagefter er ikke helt det samme.

LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Jonas afslører: Brød reglerne

- For nogle er det hårdere, end det er for andre. Vi står model til mange offentlige svinere og bliver ofte brugt som skydeskiver. Når det så er sagt, så er jeg heldigvis rigtig godt til at lukke af for negative kommentarer, og det påvirker mig heldigvis ikke. Jeg tror desværre, at rigtig mange glemmer, at vi er helt almindelige mennesker, som også har følelser, forklarer Julie.

I Julies tilfælde vejer svinere heldigvis ikke tungest. Men hun får dem engang imellem, og når hun gør, så handler det mest om, hvordan hun ser ud.

- Det er som oftest mine udfordrende billeder, og at jeg får filler, piercinger og den slags, som jeg får kommentarer på, siger Julie til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

- Når folk kommenterer på mit udseende eller whatever, så rager det mig en høstblomst. Men når de kommer med falske udsagn eller begynder at klantre mig for at agere, som jeg gør, fordi jeg lever mit liv efter, hvad der gør mig glad, kan det godt irritere mig lidt. Vi har jo alle vidt forskellige meninger, og ingen er rigtige eller forkerte, uddyber hun.

Mellem 80 og 90 sexpartnere

Julie er en af dem, som kan tåle det, og kommentarerne trænger ikke rigtig ind hos hende. Men selvfølgelig sker det af og til, at hun mærker følelsen af, at det ikke er helt okay, at folk blander sig så meget i de valg, hun tager i sit eget liv.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde og ‘EOTB’-Robin: Derfor er vi ikke kærester

Men samtidig er den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager klar over, at hun, når hun vælger at dele ud af sit liv, gør det nemt for folk at finde noget at kommentere på. For eksempel fortalte hun tilbage i januar om, at hun gennem tiden har haft mellem 80 og 90 sexpartnere.

- Jeg er nok også god til selv at lægge ord i munden på folk, så når de fortæller mig, at jeg har været sammen med mange, så har jeg allerede selv sagt det højt, og jeg står ved det, siger hun.

LÆS OGSÅ: Kæmpe drama mellem paradisoer: Mobning og storhedsvanvid

Som nævnt er der langt flere positive end negative kommentarer at fokusere på, og i det hele taget er der også fulgt en masse godt med for Julie. Blandt andet har hun mødt en masse søde mennesker og startet sin egen virksomhed, skønhedsklinikkken BischoffBeautyCare, i slutningen af 2019, hvor det, at hun er et kendt ansigt, har haft positiv indflydelse.

- Måden min virksomhed er blevet eksponeret på, havde jeg aldrig forestillet mig eller turde håbet på.