Camilla til venstre (Foto: Janus Nielsen)
Camilla til venstre (Foto: Janus Nielsen)

'Prinsesser fra blokken'-babe har lagt sit liv om: Jeg lå indlagt i tide og utide

Kan du huske Camilla fra 'Prinsesser fra blokken'? Sådan er hendes liv i dag.

Da Camilla Ludvig medvirkede i realityprogrammet 'Prinsesser fra blokken' levede hun et liv med fart over feltet, der indebar fest, sprut, narko og dårlige valg, men i 2018 tog hun en beslutning, der ændrede hendes liv.

- Jeg var et rigtig dårligt sted i mit liv dengang. Jeg var ikke glad, og min krop kunne ikke klare mere, fortæller Camilla til Realityportalen om dengang hun var med i 'Prinsesser fra blokken'.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen har fundet kærligheden: Jeg er endelig oprigtigt lykkelig

Maveproblemer og indlæggelser fik Camilla til at indse, at livet skulle bruges mere fornuftigt.

- Grundet fest og dårlig livsstil var min krop til sidst selv begyndt at sige fra, og jeg lå indlagt i tide og utide. Jeg fik snakket med nogle kloge hoveder, der gav mig nogle redskaber til, hvordan jeg selv kunne komme videre, fortæller Camilla, der ikke vil gå i detaljer med, hvor hun modtog hjælp.

LÆS OGSÅ: Elvira får opbakning fra familien: Hun er modig

Ved at holde sig fra fester og blive hjemme fik Camilla vendt et liv med druk og narko til et almindeligt hverdagsliv med kæreste og arbejde.

- Jeg måtte indse, at den bedste måde for mig, til at blive på den rette vej, var ved at tage afstand. Det er super fucking kedeligt, men det har været det hele værd.

LÆS OGSÅ: Pige eller dreng? Amalie sætter ord på kønnet

Villa, Volvo og vovse

I dag er Camilla kommet ud på den anden side og lever et almindeligt liv med job i en foodtruck, med kæreste gennem 2,5 år, og snart udviddes den lille familie med en hundehvalp. Og livet, som man kender Camilla fra 'Prinsesser fra blokken', er fortid.

- Andreas (kæresten red.) er i bund og grund min redning. Jeg havde aldrig kunne gøre det uden ham, fortæller Camilla til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Husker du Emma fra 'Prinsesser fra blokken': Her er hun nu

Camilla og Andreas skal på lørsdag hente deres fælles hund.

- Vi manglede lige det sidste, der skal give liv i lejligheden, så vi fandt Zeus. Det ansvar, der hører med til at have en hund, er godt for os. Nu kan jeg ikke bare tage på festival i fem dage eller komme hjem kl. 15 og tage afsted igen, fortæller Camilla, der stadig ser veninderne fra 'Prinsesser fra blokken', men det er også det eneste genkendeligt, der er tilbage fra dengang, for livsstilen er fortid, og sådan skal det ifølge Camilla forblive.

LÆS OGSÅ: Amandas opgør: Nu får i ærlige billeder og uperfekte vinkler

 
Vis dette opslag på Instagram
 

10 dage endnu så kommer vi og henter dig lille skat ? #Zeus #englishbully

Et opslag delt af ॐ ???? ????? ॐ (@camillaludvig) den