Prinsesse Marie i Skagen: Jeg glæder mig til at holde båltale

Prinsessen har fået en helt særlig invitation til Sankt Hans Aften på Skagen Sønderstrand

Prinsesse Marie skal torsdag aften holde den officielle båltale ved det traditionsrige Sankt Hans-arrangement ved Skagens vippefyr på Sønderstrand.

Marie indledte onsdag sit to-dages besøg i Skagen med en reception på Skagens Museum, hvor man for tiden kan se udstillingen "Krøyer og Paris. Franske forbindelser og nordiske toner".

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie trøstede 10-årige Stine

I sin egenskab som særlig kulturrepræsentant for den danske ambassade i Frankrig deltog hun torsdag i et internationalt symposium på Skagens Kulturhus Kappelborg om fremtidige strategiske samarbejder inden for kulturområdet.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Marie så fræk kunst i Paris: Oh la la

Efter symposiet talte hun med blandt andre HER&NU og fortalte, at der havde været mange gode idéer og visioner fremme på mødet ligesom de havde talt om den flotte udstilling på museet, hvor Claude Monets imponerende "Impression, soleil levant (Indtryk. Solopgang)" fra 1872 kan ses.

SE BILLEDERNE: Vinden tog prinsesse Maries kjole

Overfor HER&NU afslørede hun også at prinsefamiliens sommerferie blandt andet kommer til at gå til Chateau de Cayx i Cahors, hvor Tour de Frances 19. etage kommer forbi slottet den 19. juli.