Prins Joachim om forholdet til sin mor: Vi er på rette spor

Prins Joachim sætter ord på situationen i Danmark.

Prins Joachim og Prinsesse Marie har valgt at sætte flere ord på situationen hjemme i Danmark. Det gør de, efter begge var hjemme for at fejre, at Dronning Margrethe har været regent i 50 år.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-vinder mister det meste af gevinsten

- Der er meget der skal arbejdes med. Kommunikation var det, der manglede. Nu har vi mødtes, og vi er på rette spor, fortæller Joachim til B.T, da mediet møder ham og Marie tilbage i Paris.

Og det tyder på, at bedre kommunikation kan være nøglen. Det kom i hvert fald som et chok for Joachim og Marie, da det blev meldt ud, at parrets børn samt Joachims to ældste børn, Nikolai og Felix, ville få frataget deres titler som prinser og prinsesser.

LÆS OGSÅ: Efter mistede titler: Joachim og Marie har ikke hørt fra dronningen

Det sidste nye fra det danske kongehus er, at den royale familie heller ikke vil være samlet juleaften. Her vil dronningen være at finde på Marselisborg med sin søster, Benedikte, samt nogle private venner.

Hertil blev det også meldt ud, at Joachim og Marie skal på en udlandsrejse, og Frederik og Mary tager turen til Australien for at fejre juledagene med Marys familie, som de ikke har set i fem år.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethe holder jul uden børnene