Prins Joachim hængt ud: Forfulgt af rygter

Prins Joachim er blevet hængt ud i udenlandske blade og aviser.

Samtidig med at prins Joachim og prinsesse Marie skal hjælpe deres børn med at genfinde identiteten efter dronning Margrethes beslutning om at fratage dem deres titler, har Joachim måttet se sig selv hængt ud i udenlandske blade og aviser.

Artiklen fortsætter under billedet...

(Foto: Svenskdam)Efter parret fortalte B.T., at deres forhold til kronprins Frederik og kronprinsesse Mary er ”kompliceret”, påstod det spanske magasin Vanitatis Elconfidencial, at det skyldtes, at Joachim var ”dybt forelsket i Mary”.

Som kilde angiver det spanske medie ugebladet Svensk Damtidning, der i 2008 på forsiden skrev ”Joachim gramser på Mary”.

En påstand som de fremførte ledsaget af et billede af prins Joachim og kronprinsesse Mary i tæt omfavnelse.

LÆS OGSÅ: Trist prinsesse Marie: Athena bliver mobbet

Sandheden er dog, at billedet er taget foran Tivolis hovedindgang efter Livgadens jubilæumskoncert i Tivolis Koncertsal, og at kronprins Frederik og prinsesse Marie står lige siden af.

Den absurde historie fra det spanske ugeblad vandrede på rekordtid videre til engelske Daily Mails onlineudgave, der er verdens mest læste avis. Herfra rejste den jorden rundt, blandt andet til norsk Se og Hør, der tillige kunne fastslå, at ”danske medier var blevet enige om” ikke at bringe historien.

Artiklen fortsætter under billedet...

Mens prins Joachim og prinsesse Marie endnu ikke har uddybet, hvad der har gjort forholdet til kronprinsparret kompliceret, er insidere dog enige om, at forsmået kærlighed ikke er årsagen.

LÆS OGSÅ: Kronprinsen i Frankrig uden at tale med prins Joachim

De peger på, at den nærmere findes i planen om det sidespor, som prinsefamilien begyndte at blive kørt ud på efter salget af Schackenborg i 2014.

Kongehuset har ikke ønsket at kommentere sagen.

LÆS OGSÅ: Kongelige børn enige: Vi står sammen