Prins Felix og prins Nikolai: Vi savner far

De to sønner tilbringer ikke så meget tid med deres far mere.

Prins Felix, 19, og prins Nikolai, 22, nyder hvert øjeblik, de har med deres far, prins Joachim, 53, som de kun ser sjældent, efter han for tre år siden flyttede til Paris.

Artiklen fortsætter under videoen med Alexandra...

I et nyt, fælles interview med Billed-Bladet fortæller brødrene om chokket over hans blodprop forrige sommer, men at de længe inden var bevidste om at bruge mere tid sammen.

LÆS OGSÅ: Marselisborg Slot bliver renoveret for 40 millioner

– Det var vi allerede, efter han flyttede til Frankrig. Vi begyndte allerede der at nyde hvert øjeblik, vi havde sammen. For det er jo ikke så ofte, vi ses længere, desværre, siger prins Felix til ugebladet.

Hans storebror har netop tilbragt et halvt år i den franske hovedstad, og her havde de en fin tradition om søndagsmiddage og ikke mindst, at Nikolai kunne passe sine yngre søskende, prins Henrik, 13, og prinsesse Athena, 10.

SE BILLEDERNE: Prins Gustav og prinsesse Carinas romantiske bryllup

Ifølge Felix er deres far efter blodproppen ”stærkere end nogensinde før”, og Nikolai tilføjer, at der også er kommet nye, sunde rutiner hos deres far, der på deres opfordring kvittede smøgerne for en del år siden.

– Jeg tror, der er kommet noget mere motion på banen. Ikke at han var i dårlig form før, men han praler da med, at han er ude og tage en lang gåtur hver morgen for at holde sig i gang, siger Nikolai til Billed-Bladet.

LÆS OGSÅ: Dronning Margrethes oldefar blev afpresset