Prins Christian hængt ud: Drama på skiferie

En video på Instagram har vakt opsigt, da prins Christian var i Val Thorens med sine gymnasiekammerater.

Mens kronprinsfamilien traditionen tro tilbragte vinterferien i schweiziske Verbier, tog prins Christian med sine gymnasiekammerater til franske Val Thorens. Her har den 16-årige tronfølger haft det rigtigt sjovt, men en video fra en fest har givet skår i glæden.

LÆS OGSÅ: Stor drøm er gået i opfyldelse: Vi græder af lykke

Det franske skisportssted er hvert år rammen om en skiferie for elever fra Herlufsholm, og ifølge rejsesbureauet Sne & Snö, der står for det praktiske, er det en uge med fest og farver. Udover ophold i chaletlejligheder og liftkort giver grundpakken, der koster fra 8.495 til 13.495 kroner, gratis adgang til natklubben Malaysia. Med et VIP-armbånd til 800 kroner slipper man for

at stå i kø i den bidende kulde og får adgang til det eftertragtede loungeområde bag DJ-pulten.

Omdiskuteret video

Der er også private afterskifester på den udendørs klub La Folie Douce, og det var her, prins Christian i sidste uge blev spottet sammen med sine venner og endte i en omdiskuteret video på Instagram.

LÆS OGSÅ: Zindy Laursens store lykke: Her er min far

I videoen ser man prins Christian iført en særlig skitrøje med Herlufsholms let genkendelige våbenskjold. Han er sammen med en gruppe venner, mens der bliver rystet en stor flaske champagne, og indholdet sprøjtes ud over de andre festdeltagere. Ingen lader dog til at have noget imod at få de ædle dråber over sig, da det er en del af festen.

Den korte video, der menes at være postet som en Instagram-story af en af den unge tronfølgers kammerater, er blevet kopieret og havnet på en kongelig fan-side.

Og her går mange i rette med den, der har lagt videoen ud til offentligt skue.

Efter flere dage med opfordringer i kommentarfeltet til at tage videoen ned, blev profilen gjort privat, så det nu kun er de knap 3000 følgere, der kan se den.

LÆS OGSÅ: Her er Lene Beiers nye program

Det er kun et par uger siden, kronprinsesse Mary i et større interview med den engelske avis Financial Times bad om, at man skånede prins Christian og hans søster, prinsesse Isabella, på de sociale medier, så de kan få lov til at være sig selv.

– Vi har to teenagere i huset, og teenageårene er meget transformerende og sårbare. Det er de år, hvor de begår fejl, og fejl er vigtige. Forhåbentlig kan man lære af dem og komme på rette vej. Så jeg håber, at de fortsat får friheden og pladsen til at lave de fejl og komme gennem de udforskende år, lød bønnen fra kronprinsesse Mary.

Kongehuset har ingen kommentarer til videoen, da man betragter sagen som privat.

LÆS OGSÅ: CHOK! Deltager droppet i ‘Luksusfælden’: Udvandrer i vrede