Princess Natascha fra 'De unge mødre': Komme på plads i lejligheden og få mit kørekort. (Foto: Kanal 4)
Princess Natascha fra 'De unge mødre': Komme på plads i lejligheden og få mit kørekort. (Foto: Kanal 4)

Princess Natascha sælger brudekjolen

Princess Natascha har opgivet drømmen om at blive gift i sin ellers indkøbte brudekjole.

I 'De unge mødre' har man set Princess Natascha Ellen kaste sig ud i lidt af hvert, og en af hendes påfund var at købe en brudekjole, som hun fandt i en genbrugsbutik og bare faldt pladask for. Så sent som i efteråret afslørede den unge mor under en spørgerunde på sin blog, at hun stadig havde brudekjolen.

LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg: Kræft i hjernen er gået amok

Har du stadig din brudekjole? Og opbevarer du den stadig i en BR pose?, lød spørgsmålet fra en læser, hvortil Princess svarede:

– Ja, har stadig min brudekjole, og den hænger på en bøjle i mit skab, indtil den dag jeg skal bruge den.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Princess fortæller, at hun er uenig med lægerne og ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord

Nu er hun dog kommet på andre tanker, for i salgsgruppen 'Køb, salg eller gives væk, Gedser og omegn (den gamle Sydfalster kommune)' har Princess sat sin brudekjole inklusiv alt tilbehør til salg.

- Har købt det hele brugt selv, og jeg fik det aldrig brugt, så det er kun brugt en gang. Sko str 36 pris 50 kr. Strømpebånd str S 15 kr. Taske 30 kr. Slør cirka 3 meter 100 kr. Kjole str M 150 kr. Samlet 300 kr plus porto, skriver Princess i annoncen, som kan ses HER.

Af salgssiden fremgår det altså, at den unge mor har opgivet drømmen om at blive gift i den kjole. Princess har ikke selv ønsket at kommentere på, hvorfor hun har valgt at sætte kjolen til salg.

LÆS OGSÅ: Princess Natascha klar til ny faderskabstest