Natascha Linea og Bent har sammen datteren Lia. Foto: Janus Nielsen / Kanal 4
Natascha Linea og Bent har sammen datteren Lia. Foto: Janus Nielsen / Kanal 4

Princess Natascha afslører planer om donorbarn

'De unge mødre'-deltageren vil gerne have flere børn, men det skal ikke være med en anden mand.

Princess Natascha Ellen Linea Kaup, der medvirkede i 'De unge mødre' under navnet Natascha Linea, er allerede mor til to - datteren Lia på fire år og sønnen Novah, der senere på måneden fylder to år. Hun vil dog gerne have flere børn, og for hende gør det ikke noget, at der ikke er en mand i hendes liv.

sin blog fortæller hun, at hun går med tanker om at få sig et donorbarn, når hun engang er færdig med sin uddannelse. Hun vil nemlig ikke have, at hendes fremtidige børn oplever, at blive svigtet af den biologiske far, som sønnen Novah ifølge hende er blevet.

SE BILLEDET: Natascha Linea er blevet skaldet

SE BEVISET: Nu hedder hun ikke længere Natascha Linea

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Natascha Linea bare griner, når folk kontakter kommunen angående hende.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor gravid med nummer 3

- Det giver mig en klump i maven, for hvordan kan man fravælge sit eget barn? Hvordan kan man lade være med at elske sit barn så højt og være så ligeglad med det? Og det vil jo også give Novah en masse ubesvarede spørgsmål, når han bliver ældre. Kan man overhovedet nogensinde blive et 100 procent helt menneske, når man er fravalgt af sin egen far eller mor? Det kæmpe svigt fortjener ingen børn at komme igennem, og man kan jo aldrig være sikker på, at faren bliver ved din side i medgang og modgang.

- Så jeg overvejer virkelig at få et barn alene, når jeg er færdig med min skole/uddannelse. Udelukkende af den ene grund, at jeg så ved 100 procent, hvad jeg har at forholde mig til. Mit barn vil jo selvfølgelig mangle en far, men han eller hun ville ikke opleve, at faren bevidst ikke ønsker nogen former for kontakt.

Den unge mor slår fast, at hun selvfølgelig selv vil betale for hele processen. Over for Realityportalen.dk indrømmer hun dog, at hun endnu ikke har undersøgt det til bunds.

- Det er kun noget, jeg har overvejet, men jeg har ikke undersøgt det. Siden jeg fik Novah, har jeg tænkt, at jeg hellere vil have et donorbarn end et barn med en anden mand, siger Princess Natascha, der for nylig blev single, efter hun havde været ved frisøren for at blive klippet skaldet.

Her kan du læse hele den unge mors blogindlæg om donorbarn-planerne.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er blevet single: Han kunne ikke acceptere …

SE BILLEDET: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste