Presset Mick Øgendahl: Min hjerne er mest mærkelig, når...

Komikeren fortæller om, hvornår tankerne i hans hoved stikker allermest af.

Man er vant til at se Mick Øgendahl på scenen, hvor han står og skejer ud. Til premieren på børnefilmen "Mugge og hans mærkelige hjerne" kunne komikeren dog fortælle, at hans hjerne faktisk er mest mærkelig, når han er alene.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor "Lakserytteren" er til premiere på "Mugge og hans mærkelige hjerne"...

LÆS OGSÅ: Nygifte Bubber: For travlt til bryllupsrejse

- Lige før jeg falder i søvn, sker der en masse ting, og så er jeg nødt til at stå op og skrive det ned. Det er underligt. Det er lige i det der tusmørke, hvor jeg ikke kan finde ud af, om jeg halvsover eller er vågen. Den største fejl, man kan begå, er at tænke "Det kan jeg godt huske i morgen". Man er bare nødt til at stå op og skrive de idéer ned, man har fået, for de er væk dagen efter, fortalte Mick til HER&NU.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Sarah smed kjolen under 'Vild med dans'

Den 49-årige skuespiller har da også en del at fylde sit hoved med for tiden.

- Jeg skriver på to små kort specials til TV 2, der hedder 'Øgendahls jul' og 'Øgendahls nytår', hvor jeg skal lave standup, der kun handler om jul og nytår, så det er en lidt bunden opgave. Jeg er rimelig presset og sover dårligt lige i øjeblikket, fordi det hele fylder rigtig meget, forklarede Mick.

LÆS OGSÅ: Datter går i fars berømte fodspor

Til trods for sin travle kalender, har komikeren dog alligevel tid til at hygge sig med sin familie.

- Jeg skal optræde igen i aften, og det gjorde jeg også i går, så jeg er lidt træt, men vi kunne lige finde tid til det her. Det er meget fedt, at der også er tid til familien, så det ikke bare bliver arbejde hver dag, fortalte Mick, der havde sin 14-årige datter Mynthe med til premieren.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim ramt af angst

"Mugge og hans mærkelige hjerne" er efterfølgeren til "Mugge og vejfesten", der begge er baserede på børnebøger. Duoen bag er Mikael Wulff og Anders Morgenthaler, også kendt som Wulffmorgenthaler.

Filmen har biografpremiere den 13. oktober.

LÆS OGSÅ: Skønt billede: Overrasket med babyshower