Foto: TV3
Foto: TV3

Pressechef: Troede, at folk var trætte af 'Paradise'

Opstarten på 'Paradise Hotel 9' var ikke prangende, erkender TV3.

Den niende sæson af 'Paradise Hotel' er i fuld gang, og i de første uger tydede meget på, at der var mere kritik af programmet, end der var ros.

- Vi synes, at 'Paradise' er kommet godt efter det, selv om det var en svær start. Så programmet lever op til vores forventninger, siger Søren Hedman, pressechef ved TV3, til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Emil taler ud: Et sandt mareridt

Premiereugen var ikke imponerende

Søren Hedman lægger ikke skjul på, at 'Paradise Hotel 9' ikke havde den bedste premiereuge - og måske havde folk fået nok af programmet.

- Vi overvejede, om folk var blevet trætte af 'Paradise', for det er jo et program, som har kørt i ni sæsoner. Men det ser ud til, at 'Paradise' er kommet efter det, fortæller han og fortsætter:

- Måske har vi ikke været gode nok til at fortælle, at programmet startede op - eller også har folk tænkt, at de ikke ville se det, men når de så først er kommet i gang, kan de ikke lade være. Man involverer sig i personerne - om man kan lide dem eller ej.

LÆS OGSÅ: Nathja indrømmer: Jeg var forelsket i Stolle

Svingende seertal

Siden 'Paradise Hotel' begyndte at rulle over skærmen i 2005, har seertallene varieret meget. Første sæson af programmet havde i snit 171.000 seere, mens den berømte 2010-sæson lokkede hele 301.000 trofaste seere til.

- Seertallene i denne sæson er lavere end sidste sæson, men de (red. seertallene) sidste uger har de jo ligget fint mellem 180.000 og 200.000 seere per program, så gennemsnittet er jo stigende! Absolut værd at bide mærke i, slår Søren Hedman fast.

Fortsætter 'Paradise Hotel 9' med at ligge på det nuværende seerniveau, vil det blive den femtebedste sæson.

- Det er vi godt tilfredse med, og det viser, at seerne har taget programmet til sig. Det er flot, når programmet hør kørt over så mange sæsoner.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Nicklas slår sig løs på 'Paradise Hotel'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.