Premiere på 'Familien Nielsen': Sønnerne opkaldt efter filmstjerner

Bokseren Patrick Nielsen og hans to brødre Kevin og Micki har bestemt ikke fået deres navne helt tilfældigt.

I aften er der premiere på et spritnyt program på TV3, 'Familien Nielsen'. Her følger vi den populære bokser Patrick Nielsen og resten af hans festlige familie fra Albertslund bestående af mor Anja, far Jan, mormor Anita og brødrene Micki og Kevin.

Første afsnit afslører, hvordan brødrene Patrick, Micki og Kevin fik deres navne. Det var nemlig mor Anja, der suverænt fik lov at bestemme den side af sagen.

LÆS OGSÅ: DATOEN ER SAT: Her vender ‘Familien fra Bryggen’ tilbage

- Da min mand var ligeglad med, hvad de skulle hedde, fik jeg lov til at vælge. Så drengene er opkaldt efter mine favorit-skuespillere. 25-årige Patrick efter Patrick Swayze fra filmen 'Dirty Dancing', 23-årige Micki efter Mickey Rourke fra filmen '9 ½ uge', og 20-årige Kevin Costner fra filmen 'Bodyguard' var så skøn, at han fik æren af at lægge navn til min yngste søn Kevin, siger Anja.

Far Jan påstår dog i programmet, at det Mickey Mouse, som er inspiration til sønnen Mickis navn, fordi han også har flyveører.

Se første afsnit af 'Familien Nielsen' i aften klokken 20.00 på TV 3.

Smugkig lidt af aftenens afsnit herunder:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Drengene på kanten’ slår ‘Familien fra Bryggen’

LÆS OGSÅ: Klar til ny sæson: ‘Familien fra Bryggen’ rykker til udlandet

TAG TESTEN: Hvilken ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er du?

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.