Cæcilie fra 'Danske Hollywoodfruer' (Foto: TV3)
Cæcilie fra 'Danske Hollywoodfruer' (Foto: TV3)
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3
Foto: TV3

PREMIERE: Mød de seks 'Hollywoodfruer'

'Danske Hollywoodfruer' er tilbage med tre gengangere og tre nye ansigter, men én ting er sikkert: Det kommer ikke til at gå stille for sig.

I aften klokken 20.00 går det løs på TV 3, når tredje sæson af det populære program 'Danske Hollywoodfruer' igen ruller over skærmen. I denne sæson kan vi gense Ines og Kirsten fra sæson et samt Masha fra sæson to. Derudover kommer vi også til at møde tre nye Hollywood-fruer; Cecilia, Cæcilie og Camilla.

Nedenfor kan du lære de seks vidunderlige danske kvinder lidt bedre at kende. De bor i byen, hvor du får botox over morgenkaffen, betaler 60.000 dollars for en Hermès-taske efter frokost og er iført dine største diamanter, når du spiser middag på en trendy restaurant om aftenen.

WOW! Kom indenfor i dansk Hollywoodfrues vilde garderobe

Masha er model og skuespiller og lever et glamourøst liv i West Hollywood. Hun bor med bulldogen Blu i et luksuslejlighedskompleks og har travlt med modelshoots, fest og jagten på evig ungdom.

Den tidligere kendis-stylist Kirsten ejer butikken OnQueStyle, hvor Orange County’s rigeste kvinder afleverer deres brugte Louis Vuitton, Balenciaga og Versace og tager en Hermès-taske med hjem i stedet. Hun er gift med Eddie og er glam-ma (ja, glam-ma) til otte.

Cæcilie er model og skuespiller, bor i det trendy Pasadena og er gift med barnestjernen Robert Jayne. Hun lander modeljobs til 35.000 dollars, dyrker den spirituelle del af Los Angeles og studerer kunstterapi.

HOT NEWS: ‘Paradise’-babe har født for anden gang på et år

Den tidligere skuespiller og body double Ines bor i Beverly Hills med sin mand Tony, hunden Gobi og fire katte. Hun er hundeaktivist og bruger meget af sin tid på 1) at redde dyr, 2) sin garderobe og 3) sine egne dyr.

New Yorker-modellen og skuespilleren Cecilia er på vej til at etablere et liv i det stjernebesatte Hollywood. Hun dyrker de røde løbere, det luksuriøse liv hos sine rige venner og er i gang med at starte sin egen smykkekollektion med matchende sæt til det californiske jetset og deres dyr.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om kæresten: Vi skal giftes og have børn

Screenplay writeren og skuespilleren Camilla opkøber huse, sætter dem i stand og lejer dem ud. Derudover skriver hun tv-serier og film og hænger ud med sine skuespiller-veninder i hipsterkvarteret Silver Lake.

Glæd dig til at møde Masha, Kirsten, Cæcilie, Ines, Cecilia og Camilla, der alle har forladt Danmark for at leve et liv i sus og dus i det solbeskinnede Californien, hvor du aldrig kan være for rig, for tynd eller have for mange diamanter.

LÆS OGSÅ: Ny ung mor jubler: Jeg skal giftes!

SE BILLEDET: ‘Paradise’-Philip har fået tatoveret Lenny på benet

Smugkig lidt fra programmet herunder:

Se også billeder af de seks 'Hollywoodfruer' i galleriet øverst.

LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’ er i familie med ‘Paradise’-babe