Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)
Prada (Foto: Foto: Lotta Lemche og Sille Serup/sbstv)

Prada på krigsstien

Prada fra Kongerne af Marielyst glæder sig til at hans kontrakt med SBS TV udløber. Han retter en skarp kritik af produktionsselskabets metoder.

Det er ingen underdrivelse at kalde Elias Sorlin alias Prada for en mand, der ikke går ad vejen for en konflikt i ny og næ. Det stod klart efter hans deltagelse i 'Kongerne af Marielyst', og nu er turen kommet til produktionsselskabet bag programmet, SBS TV.

-De lover guld og grønne skove, og man får ikke en skid. De har ikke styr på en skid, og der sker ikke en skid. Hvis jeg endelig skal lave TV igen, bliver det på mere seriøse præmisser, siger Prada til Realityportalen.dk.

Han er blandt andet sur over, at den kontrakt han indgik med SBS TV først nu, et lille års tid efter, løber ud, og at han samtidig har måttet se sig selv optræde yderst kontroversielt på TV.

- Hvis der eksempelvis har været den mindste modstand fra medierne, så har de frasagt sig ethvert ansvar, og ladet den enkelte stå og tage alt skraldet og sagt, at det kender de ikke noget til. Rigtig uskyldige og falske, ligesom Babe fra Kongerne, konstaterer han.

LÆS OGSÅ: "KONGE" FRA'MARIELYST' MED I 'VOICE'

Jeg lod mig narre

Prada misunder tydeligvis ikke sine kollegaer for at skulle medvirke i endnu en omgang af 'Kongerne af Rømø´.

-Med hensyn til den nye sæson af Kongerne, føler jeg mig virkelig som en nyvundet lottomillionær over ikke at skulle være med. I så fald ville jeg være bundet i endnu et år, blive udstillet, som jeg gjorde i første sæson, og lægge ansigt til deres høst af penge og omtale, fortæller Prada og fortsætter.

-At jeg nogensinde har været så dum at lade mig narre, ja det fatter jeg sgu ikke helt. For jeg er sgu langt fra så dum, som de giver udtryk for på TV, slutter Prada.

Prada er langt fra den eneste reality-deltager, der har kommenteret den måde, hvorpå han er blevet fremstillet på TV.

Realityportalen har kontaktet SBS TV, men de ønsker ikke at udtale sig.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.