Power, performance og personality

Sådan beskriver Pierre sig selv. Den gæve gut er ny i ’Sommer i Sunny Beach’, og lover, at programmets tredje sæson vil imponere og forarge.

Den nye sæson af ’Sommer i Sunny Beach’ er i fuld gang, og en af de nye medvirkende er Pierre Skovgaard. Fyren, der oser af selvtillid, lover os en vanvittig sæson, der både vil imponere og forarge den borgerlige remoulade dansker.

For når man hiver brandert efter brandert hjem, men lider en smule af hukommelsestab, når alkoholen rammer, kan man vel lige så godt have et kamera efter sig, der hjælper en med at huske – det mener Pierre i hvert fald.

-    Jeg har valgt at deltage i Sommer i Sunny fordi, jeg er dårlig til at tage billeder, når jeg er sydpå, og jeg kan sjældent huske, hvad jeg laver, når jeg er fuld. Så med et kamerahold i ryggen, virkede det som en glimrende måde at slå to fluer med et smæk, fortæller han til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Sommer i Sunny Beach': Vanvittig sæson

Ægte reality

Pierres beslutning om at deltage i lige netop ’Sommer i Sunny Beach’ er dog ikke helt tilfældig.

- Det gode ved 'Sommer i Sunny Beach', er, at programmet er bygget op om os deltagere og vores hverdag, hvilket gør det til et ægte realityprogram, fordi det ikke er opsat, forklarer han.

Han er heller ikke i tvivl, når han bliver spurgt om, hvilken rolle han har i den nye sæson.

- Min Rolle er Action Guide, jeg leverer power, performance og personalitypower, performance og personality, lyder det selvsikkert fra den unge fyr.

LÆS OGSÅ: Blæs: Jeg scorede 8 damer i Sunny

Positivt overrasket

At deltage i programmet har budt på en masse gode oplevelser, og Pierre virker godt tilfreds.

- Det bedste, jeg har oplevet i forhold til min medvirken, er det tætte venskab, jeg har fået med de andre deltagere og festaber i Sunny. Jeg har uden tvivl haft mit livs sommer-eventyr, siger han og fortsætter:

-  Jeg har ikke haft nogle forventninger til deltagelsen i 'Sommer i Sunny Beach', og er derfor kun blevet positivt overrasket, siger han glad.

Hans beslutning om at deltage i programmet har også udelukkende mødt positiv respons fra hans omgangskreds i Danmark.

- Mine nærmeste herhjemme tager lidt pis på mig i forhold til min optræden i et reality-program, dog er mange af mine gode venner tidligere deltagere i selv samme program, fortæller han.

LÆS OGSÅ: Diva-Maria: Jeg er vokset fra Sunny

Bagsiden af medaljen

Der er dog også en bagside af medaljen, som netop fører tilbage til det med, at alt bliver filmet. Det er nemlig ikke kun en positiv ting, erkender Pierre. Han er nemlig ikke sikker på, at alle vil være lige stolte af ham.

- Det værste, jeg har oplevet i forhold til min medvirken, er, at jeg til tider blev taget i en selvforskyldt snæver vending. Det er ikke en stolt mor jeg får, når hun ser mig ligne udskidt æblegrød i en 10.000 hestes brandert, griner han.

Se med i aften klokken 21.00, når TV3 sender endnu et afsnit af 'Sommer i Sunny Beach'.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.