Posh fra ’Kongerne’: Klassens søde pige

23-årige Christina Frandsen, som vi kender som Posh fra ’Kongerne af Svendborg’, er ganske tilfreds med sin optræden på TV.

Til dagligt læser 23-årige Christina Frandsen, alias ’Posh’, til socialrådgiver, men hver mandag aften kan man følge hende i ’Kongerne af Svendborg’ på Kanal 5. Posh følger selv med i ’Kongerne af Svendborg’, når hun har tid, og hun kan lide, hvad hun ser, også når det gælder hendes egen ’rolle’.

-Jeg er tilfreds med mig selv i forhold til de sæsoner,  som jeg har medvirket i, fortæller Posh om måden, hun er blevet fremstillet, når ’Kongerne’ er blevet vist på Kanal 5.

- Jeg synes, det giver et rigtig godt billede af, hvordan jeg er som person i virkeligheden. Hverken mere eller mindre, konkluderer en tilfreds Konge, som desuden også elsker at se de syv andres skøre bedrifter på TV.

LÆS OGSÅ: Knaldperlen: Vil lave TV med Tobias Dybvad

"Jeg er evigt taknemmelig"

Seerne kommer ikke til at se Posh i andre realityprogrammer. (Foto: Kanal 5)
Seerne kommer ikke til at se Posh i andre realityprogrammer. (Foto: Kanal 5)

Når man bor flere store personligheder i ét hus, kan det næsten ikke undgås, at der vil opstå lidt drama, og det er noget, hun ikke kan klare.

-Jeg vil rigtig gerne, at alle er venner, og at alle elsker alle, siger den søde pige til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Det er nok lidt naivt, men man skal jo tro på kærligheden og ikke mindst på det gode i alle mennesker, siger Posh og fortsætter den positive stil, mens hun fortæller, hvordan denne sæson af ’Kongerne’ har været.

-Det har været en del anderledes i år, men det er kun på den gode måde. Man kan godt mærke, at vi kender hinanden på en helt anden måde end f.eks. sidste år, hvor det var første gang mange af os mødte hinanden . Og nu er vi nok det man betegner som en lille slags familie, siger hun og fortæller, hvad det har givet hende at medvirke i programmet:

-Det har givet mig så ufattelig mange ting at have medvirket i 'Kongerne'! Og det jeg er mest taknemlig over er, at det har givet mig nogle dejlige bekendtskaber igennem de tre sæsoner. Jeg har mødt så store og fantastiske personligheder, som jeg på ingen måde ellers havde mødt, fortæller en taknemmelig Posh.

LÆS OGSÅ: Blondie fra ‘Kongerne’: Det må gerne være vildt

Ikke mere reality

Hvis nogen synes, de har set den 23-årige skønhed i andre programmer end ’Kongerne’, har de ret. Christina har nemlig medvirket i sæson 7 af ’Paradise Hotel’. Christina ’Posh’ mener dog, der er stor forskel på ’Kongerne’ og ’Paradise Hotel’

- Det fede ved et realityprogram som Kongerne er, at der er plads til at være os selv. Vi er ikke brikker i et spil, og vi har ikke en stor pengepræmie, vi kæmper om, og ingen kan stemmes ud. Vi er bare otte unge mennesker, der hygger og har det sjovt, fortæller Posh, som ikke er stolt af at have medvirket i 'Paradise Hotel'.  Om vi får den omsorgsfulde Konge at se i andre realityprogrammer , vil Posh med glæde afsløre, og hun er ikke i tvivl.

-Nej!, fastslår Posh bestemt, og forklarer:

- Jeg er 23 år og i fuld gang med at læse til socialrådgiver, og er på ingen måde en af de personer, der ønsker at leve realitylivet hele mit liv, slutter hun af.

Se 'Kongerne af Svendborg' i aften på Kanal 5 klokken 22.00.

LÆS OGSÅ: ‘Diva-Nadia har fået en nyt liv

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.