Populært 'Paradise'-par deler stor nyhed

Parret siger farvel til Danmark - ingen ved hvor længe.

Kæresteparret Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman mødte hinanden, da de begge deltog i 'Paradise Hotel' sæson 17. Siden da har de haft et langdistanceforhold med Nikolaj placeret i Aalborg og Anne i København, og senest har de boet sammen i et mindre bofællesskab i Hovedstaden.

Nu river de pløkkerne op igen. Det fortæller parret i en YouTube-video.

LÆS OGSÅ: Anders Hemmingsen afslører: Sådan kommer du på profilen

Artiklen fortsætter under videoen med Anne Plejdrup og Nikolaj Hvidman.

- Vi rejser/flytter til Mallorca, fordi jeg skal være area-manager igen i år. Noget helt nyt i år er, at når vi kommer hjem, har vi ikke den fjerneste idé om, hvor vi skal bo. Vi skal være dernede i 2,5-3 måneder og efter det, ved vi ikke, om vi bliver på Mallorca, om vi rejser et andet sted hen, eller om vi finder en lejlighed i DK, fortæller Nikolaj, der arbejder for DUF-Rejser og Uptours.

LÆS OGSÅ: Best of Karsten Ree: Se de 10 sjove klip

Vil spare penge sammen

På trods af at de begge kan kalde sig vindere af 'Paradise Hotel', kom ingen af dem hjem med en pengegevinst. Og da parrets drømme for fremtiden langt fra er gratis, er de nødt til at vende hver en krone.

- Vi har ihærdigt prøvet at finde en lejlighed i København, men vores budget er simpelthen alt for lavt, fordi vi gerne vil spare sindssygt mange penge sammen, fortæller Anne, som gerne ser sig selv bo i Aalborg, tæt på gamle venner og familie og med et mere spiseligt boligbudget - men her er Nikolaj ikke enig.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-Philip afslører: Jeg har sagt nej til disse reality-programmer

Hvad de ér enige om, er grunden til, at de ønsker at spare penge op.

- Nikolaj og jeg vil gerne rejse Jorden rundt, lyder det fra Anne, og Nikolaj stemmer i:

- Det vil vi, og derfor skal vi spare sindssygt mange penge op.

LÆS OGSÅ: Discovery-forbandelsen: Så mange par er gået fra hinanden

Planen er, at de vil vlogge gennem hele deres jordomrejse, men ifølge dem, kræver det også en god sjat penge på lommen inden afrejse.