Pitzners store dilemma: Forelsket i sin kunde

Den 54-årige diamanthandler indledte et forhold til en kunde efter klar besked fra den åndelige verden.

Hun har sejlet 'Over Atlanten', danset i 'Vild med dans', er blevet 'Jaget vildt', og hun har været hovedpersonen i foreløbig seks sæsoner i 'Diamantfamilien'. Derudover har Katerina Pitzner skrevet bogen 'Sjælens begær' om den åndelige verden, der har guidet hende gennem livet og lært hende om kærlighed.

LÆS OGSÅ: Efter stor ulykke: Mai Manniche frygter graviditet

En verden som hun åbner yderligere op for i den nyeste episode af '112 for knuste hjerte'. Her fortæller hun om en specifik episode, hvor det hinsides gav hende et tegn.

En vild besked

Da episoden fandt sted, arbejdede Katerina som clairvoyant, hvor hun lavede clairvoyante læsninger for folk.

- Det er en flippet historie, indleder hun og fortæller, at historien starter på hendes kontor.

- Der kommer den her mand ind, som har booket en læsning. Så får vi formalia på plads, og jeg tuner ind på ham, forklarer Katerina, før hun når til den flippede del:

- Så får jeg at vide, at jeg skal være sammen med ham. Han skal blive din kæreste, og så sidder jeg der med et kæmpe, kæmpe problem, for det kan jeg jo ikke sidde og sige til ham. Det ville være fuldstændig vanvittigt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Jacob Risgaard fik ubehagelig besked: Sådan kom han videre

Et sjælemøde

Katerina Pitzner endte med at parkere beskeden fra den åndlige verden og lade den unavngivne mand gå fra sessionen uden at sige noget.

- Så sad jeg bare der og tænkte hold da kæft, fortæller diamantdronningen, som ikke kunne gøre andet end at bevæbne sig med tålmodighed og lade forholdet være op til skæbnen.

LÆS OGSÅ: 'Alene sammen'-par tog fra øen sammen: Han fandt en anden

Heldigvis blev hendes tålmodighed slet ikke sat på prøve.

- Der går ikke længere end en halv time, så får jeg en mail fra ham. Han skriver, at han har en helt uforklarlig følelse efter vores møde, og han vil meget gerne invitere mig ud, fortæller Katerina, som ikke var i tvivl om, at hun skulle takke ja.

- Jeg mærkede faktisk fysisk en kæmpe kærlighed til ham, og jeg mærkede, at min sjæl elsker din sjæl, og jeg ved ikke hvorfor, og det er også ligemeget, for det er sådan, det er. Og uanset hvad du siger, og hvad du gør, så elsker jeg dig, lyder det den 54-årige mor, som så første date som et sjælemøde.

LÆS OGSÅ: Umut Sakarya i nyt projekt: Samarbejder med Gustav Salinas

Stadig single

Katerina Pitzner og den unavngivne mand endte også med at blive kærester. Forholdet varede i et år, men holdt desværre ikke. Ifølge Katerina skyldtes det, at deres energi sammen var for intens til at kunne fungere på det jordiske plan.  dag er Katerina Pitzner stadig single, hvilket hun hviler i.

- Jeg leder ikke efter noget, men jeg er heller ikke afvisende overfor kærligheden, fortæller hun yderligere i afsnittet.

LÆS OGSÅ: ’Sommerdrømme’ er tilbage: Her er de fire par

Du kan høre hele afsnittet af '112 for knuste hjerter' her, hvor Katerina også fortæller om at forberede sig på et brud – længe før det sker – med hemmelige kruseduller og lister.