Foto: TV3
Foto: TV3

Pigerne frygter Patrick i finalen

Nogle af divaerne er nervøse, andre tager finalens komme helt cool. Men Stephanie og Joanna er ikke i tvivl om, hvem deres største konkurrent er.

Finalen i ’Divaer i junglen’ står for døren, og det er noget, der får nerverne frem hos nogle af divaerne, mens andre tager det helt cool. Patrick er sikret en plads i finalen, og har ingen nerver på, men Joanna og Stephanie er begge super nervøse

De tre piger skal først ud i en dyst, hvor kun to af dem kommer videre til finalen sammen med Patrick. Men Patrick har svært ved at pege på, hvem af de tre piger, han ser som sin største konkurrent.

- Jeg ved faktisk ikke, hvem min største konkurrent var, da jeg ikke vidste, hvad udfordringen skulle være, så det afhang meget af udfordringen, fastslår han.

LÆS OGSÅ: Hvem skal vinde 'Divaer i junglen'?

Patrick er den største konkurrent

Hverken Stephanie eller Joanna er til gengæld ikke i tvivl om, hvem deres største konkurrent i finalen ville være, hvis de klarer den igennem semifinalen.

- Min største konkurrent var uden tvivl Patrick, han er jo en fyr og har jo stærkere muskulatur end os piger, samtidig er han en MEGA fighter og vil gøre ALT for at vinde, det beviste han flere gange dernede. Han er sgu sej nok, Patrick, men han er farlig i sådan et spil, ligesom han var i Paradise. Den giftige lille satan, lyder det med et smil fra Stephanie, og Joanna stemmer i.

- Min største konkurrent var helt klart Patrick, han er en mand, som både har fysikken og hovedet med sig, hvilket altid er farligt i sådanne spil.

LÆS OGSÅ: Maria hepper på Stephanie

Patrick: Jeg er en anderledes diva

Og pigerne har da også god grund til at være bange for Patrick, som er klar til finalen og vil gøre alt, hvad der står i sin magt for at vinde.

- Jeg var så klar på kamp og tage titlen med hjem, denne dyst var bare det vigtigste! Jeg er en diva, som er anderledes end de andre, fordi jeg er en dreng. En diva for mig er en, der tør stå frem, vise hvem de er og på en eller anden måde blive set op til, fortæller han.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Anna: Jeg er den perfekte diva

Stephanie: Det så umuligt ud

Hvor Patrick hele tiden har gået efter sejren, så troede Stephanie ikke helt på sejren, da hun så sine modstandere i lufthavnen. Her satte hun sig selv det mål, at det ville være sejt nok at blive nummer 2.

- Selvfølgelig ville jeg skide gerne vinde, men det var nogle seriøst tough modstandere, lille Gegs fra Bryggen pludselig skulle stå i en jungle i Sydamerika og kæmpe imod. Det så sgu lidt umuligt ud at skulle slå dem alle, det erkender jeg, siger hun. Men nu hvor finalen er så tæt på, så er hun ikke i tvivl om, hvorfor hun skal vinde.

- Jeg er den største Diva i junglen, fordi jeg er en fighter. Og fordi jeg har kæmpet hårdt, det har vi jo alle, jeg haft mit hjerte med hele vejen - jeg har ikke på noget tidspunkt løjet eller været falsk for at få diamanter eller ikke blive stemt på, fastslår hun.

LÆS OGSÅ: Diva-Julie: Maria er ikke værdig

Joanna: sikker på sejr

At gå efter en andenplads er ikke noget for Joanna, hun gik efter sejren, og hun var faktisk ikke i tvivl om, at hun kunne vinde titlen som junglens største diva.

- Da vi skulle kæmpe, var jeg faktisk helt sikker på, at jeg ville vinde, jeg havde fundet en indre ro og var klar til at give mig 110 procent. Jeg var oppe imod nogle stærke spillere, så troen på sig selv, skal være der.

Se med i aften kl. 21.00, hvor det vil vise sig, om det er Patrick, Stephanie, Joanna eller Jeanette, der bliver junglens sejeste diva.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.