Philip og Simones søn døbt: Derfor skal han ikke hedde May

Philip og Simones søn blev i søndags døbt, og han har fået et navn med sig fra både mor og far.

Philip May Dreier Mikkelsen og Simone Hvenegaard Littau Nielsens søn, Vilmar, blev i søndags døbt, og ligesom fornavnet blev nøje udvalgt, så er efternavnet det også.

- Vi endte med at kalde ham Vilmar Dreier Hvenegaard. Det var mere betydningsfuldt for os, og så valgte vi et af vores efternavne hver, fortæller Philip til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: AD! Philip serverer tre anretninger af Simones moderkage

Selvom Philip i offentligheden er kendt som Philip May, hvilket også indgår i parrets fælles tv-serie 'Philip May & Simone' på discoyery+, så valgte Philip navnet Dreier til Vilmar, da det navn har større betydning for ham.

- Dreier er jo fra hans mors side, og man er ikke i tvivl om, at Philip er mors dreng, så det ville han gerne give videre, fortæller Simone til Realityportalen, og Philip er meget enig og glad for at kunne gøre sin mor stolt ved at give Vilmar det navn.

- Det hun selvfølgelig glad for, slår Philip fast, da Realityportalen spørger ind til, hvad Vilmars farmor sagde til beslutningen om at føre Dreier videre.

LÆS OGSÅ: WOW! STORT vægttab: Kan du kende denne 'Hjem til gården'-deltager?

Simones efternavn Hvenegaard kommer også fra hendes farmor.

- Jeg havde Littau og Hvenegaard i tankerne af mine efternavne, og der ville Philip så helst have Hvenegaard, og det lød også mere harmonisk, fortæller Simone.

LÆS OGSÅ: Ung mor flytter fra kæresten: Det er kun med til at gøre os stærkere sammen

Parret har dog endnu ikke talt om, hvorvidt de hver især skal have samme efternavn som deres søn, hvis de en dag skal giftes.

- Angående brylluppet så må vi tage det til den tid. Så langt er vi slet ikke endnu, griner Philip til spørgsmålet.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy i smertehelvede

Simone og Philip havde en hyggelig dag med familien i søndags til Vilmars dåb, som blev fejret i parrets nye hus i Slagelse. I kirken var Philips søster gudmor.

- Dagen var super god og virkelig hyggelig, fortæller Philip.

LÆS OGSÅ: Besvimede i 'Hjem til gården': Ikke alt blev vist på tv

Se billeder fra dåben herunder: