Philip May måtte gå grædende fra søns operation

En tur hos lægen med sønnen Vilmar gav Philip flashbacks til sin tid som udsendt i Afghanistan.

Han er kendt for sit store smil og høje energi, men for noget tid siden fortalte Philip May, at han kæmper med PTSD, som han har fået, efter han var udsendt i Afghanistan.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne flytter fra Danmark

Og PTSD er desværre ikke en lidelse, der bare forsvinder. Tidligere har Philip fortalt, at han har arbejdet meget med at få symptomerne under kontrol. Blandt andet ved at gå intenst til psykolog.

Alligevel er der nogle situationer, som kan fremprovokere Philips PTSD. Det fortæller han i et opslag, efter familien har været ved lægen med sønnen Vilmar, som fik lagt et dræn i øret.

- Jeg fik desværre en flashback-oplevelse, da Vilmar skulle i narkose, og det forbyggende psykiske førstehjælp man giver (omsorgen) samt et liv, som nærmest blev slukket, associerede jeg med nogle tragiske oplevelser, jeg har haft, forklarer han ærligt.

LÆS OGSÅ: Lenny afslører stor tv-drøm

Lille Vilmars dræn blev lagt på 5-10 minutter, men at se sønnen ligge og se helt livløs og skrøbelig ud var alligevel nok til at få Philip helt ud af kurs.

- Jeg knækkede fuldstændig og måtte gå grædende ud. Heldigvis var Simone der til at samle mig op og være klippen som hun er.

Den tidligere paradiso bekræfter, at Vilmar har det godt, men at Philip selv er fuldstændig tømt for energi efter episoden.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-vinder sov i drivhuset i en måned, efter han kom hjem