Peter Schmeichel stolt af sin datter: Mobning er no go

Peter Schmeichel så premieren af 'Vild med dans', men han har ikke været med live siden. Han er derfor glad for, han nåede det.

Cecilie Schmeichel sætter i dag fokus på mobning i en helt særlig omgang Street. Cecilie har selv oplevet at få grimme beskeder på blandt andet de sociale medier, og i stedet for at lægge sig ned over det, rejser Cecilie sig og kæmper også andres sag mod mobning.

LÆS OGSÅ: Ti knæ og syv fødder: Sådan blev Daniels danseprotese til

Og lige netop denne kamp er farmand Peter Schmeichel stolt af.

- Hvis man ikke kan tåle de der beskeder på de sociale medier, så skal man ikke være på, men det er klart, når de bliver så personlige, så bliver det et kæmpe problem. Jeg vil opfordre til, at mobning er no go, og det skal man stoppe med, fortæller Peter og fortsætter:

- Hun (Cecilie red.) har det her budskab, og det motiverer hende at kunne hjælpe andre til at komme igennem og takle det. Det er fint som far at vide, at ens datter tænker på den måde.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om afbrudt samarbejde: Det føles så forkert, men samtidig rigtigt

Ud over at være stolt af dansen budskab er Peter også stolt af, at Cecilie er kommet så langt.

- Det er både hun og jeg glad for. Jeg var her til premieren, og så har jeg ikke haft mulighed for at komme før nu. Jeg synes, de alle bliver bedre, men så meget forstand har jeg heller ikke på det, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde overrasker: Scorer nyt job