Peter og Amalie  (FOTO: TV3 / Birger Storm)
Peter og Amalie (FOTO: TV3 / Birger Storm)

Peter og Amalie ses igen

Efter længere tid med iskold luft mellem Amalie Szigethy og Peter Birch, er de tidligere on/off-kærester blev set spise frokost sammen ved Vedbæk havn.

Siden Peter Birch og Amalie Szigethy mødte hinanden under optagelserne til 'Paradise Hotel' i 2009, har de levet en omtumlet tilværelse, hvor de op til flere gange er gået fra hinanden.

Men nu lader det til, at parret er kommet på talefod. Realitystjernerne er nemlig blevet spottet spise frokost sammen på en restaurant ved Vedbæk havn i Nordsjælland, det skriver seoghoer.dk.

-Vi snakker fint nok igen. Vi er ok venner. Det er svært, når vi hele tiden mødes ude i byen til de samme arrangementer. Så vi kan lige så godt have et godt forhold til hinanden, udtaler Peter Birch til seoghoer.dk.

Kilder på restauranten fortæller dog, at der var en tydelig flirt imellem de to ekskærester, hvilket Peter dog afviser.

- Nej, jeg er sammen med Selina igen, pointerer han.

LÆS OGSÅ: Amalie og Peter er gået fra hinanden – igen

Turbulent forhold

Deres forhold kulminerede, da Amalie anklagede Peter for overfald og vold, en anklage som senere blev trukket tilbage. Alligevel blev Peter Birch idømt 40 dages betinget fængsel, som han afsonede med en fodlænke. Amalie Szigethy fik 60 times samfundstjeneste for falsk vidneforklaring.

Siden Amalie blev dømt, har der været kold luft i mellem de to tidligere turtelduer. Og efter Amalie afsonede sin straf, valgte hun at forlade Danmark til fordel for at bo hos Claus Hjelmbak i hans hus i Los Angeles.

LÆS OGSÅ: Amalie om kommende retssag: Jeg rejser væk, når det er slut

Ny kvinde i Peters liv

Hvor Amalie kun har haft skiftende og kortvarige flirter, så har Peter været kærester med smukke, blonde Selina Jørgensen. På trods af, at de i starten benægtede deres forhold, blev det dog offentligt på Facebook. Der har dog de seneste uger været kurer på tråden, da rygter siger, at Selina har været Peter utro på en ferie til Tyrkiet.

Og til trods for, at Peter udtaler, at han atter er kærester med Selina, kan Realityportalen  dog konstatere, at Peter Birchs civilstatus netop er blevet ændret til single.

LÆS OGSÅ: Amalie: Peter er mit livs kærlighed

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.