Peter Ingemann støtter Johnny i sorgen: Tilgiv hende

Johnny Hansen modtog et helt særlig besked fra tv-værten, Peter Ingemann, hvilket gav stof til eftertanke.

Den vrede, Johnny Hansen har følt, siden hustruen Helle Bekhøj begik selvmord i 2008, er ikke blevet mindre i de snart 14 år, der er gået.

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Irina fortæller om situationen i Ukraine...

Men en sms fra Peter Ingemann, 49, har alligevel givet den 56-årige dansktop-stjerne stof til eftertanke.

LÆS OGSÅ: David vender Sille ryggen: Dater på ny

Tv-værten skrev en meget personlig besked efter at have set dokumentarfilmen 'Kandis for livet', hvor Johnny åbent fortæller, at han ikke besøger hendes grav.

– Jeg synes ikke, at vi havde fortjent at skulle havne der. Den smerte, hun påførte vores piger, den er utilgivelig, og jeg kommer ikke på hendes gravsted. Det er ikke måden at gøre det på, og det er tarveligt, fortæller han i filmen.

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Sådan friede kæresten

Det er 20 år siden, Peter Ingemann mistede sin far til selvmord, og hans opfordring til Johnny Hansen er at tilgive.

– Det var en lang sms. Og der var et ord, han gentog: ”Tilgiv”. Det gav virkelig stof til eftertanke, siger Johnny Hansen i et nyt interview med Kristeligt Dagblad.

Tilgivelse har hjulpet Peter Ingemann med at bearbejde traumet efter sin fars død, og den erfaring deler han gerne med andre.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært udsat for pengeafpresning: Dybt krænkende

– Som en, der selv har haft selvmord meget tæt på, kan jeg kun sige: TILGIV – det er så befriende, men derfor er der også stadig plads til vreden. Tilgiv, skrev Peter Ingemann på Instagram, kort efter han havde set ”Kandis for livet”, der rørte ham dybt.