Peter Ingemann deler stor tv-drøm

Peter Ingemann er færdig med at køre Fyn og Lolland-Falster rundt på knallert, men hvad skal han nu?

Peter Ingemann, 48, har kørt Vestkysten, Fyn og Lolland-Falster tynd på knallert, men nu er det slut. Sidste afsnit af 'Ingemann, Fyn og Lolland-Falster' er vist på TV 2, og spørgsmålet er, hvad skal Peter Ingemann nu? Det spørger han også sig selv og sine følgere om på Instagram.

- Jeg ved, at jeg skal lave flere programmer om historie. Både herhjemme og i udlandet. Det glæder jeg mig vildt til, og jeg tror også, det bliver supergodt - men det er jo jer, der er dommerne, naturligvis!, skriver Peter Ingemann om sin fortsatte tv-karriere.

LÆS OGSÅ: Smertehelvede: Peter Ingemann opereret

Selv er han ikke i tvivl om, hvad han drømmer om.

- Jeg går altså også med en stor drøm helt nede i maven om igen at lave et program om boliger. Huse, lejligheder, flotte villaer, ruiner, og alt derimellem. Jeg elsker det hele! Er flasket op med ejendomme fra jeg var spæd, og jeg arbejdede jo også på 'Hammerslag' i ni år. Jeg savner sgu murstenene helt vildt, skriver Peter Ingemann fortsat.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i 'Familien fra Bryggen'

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Peter Ingemann (@ingemannpeter)

Foruden 'Hammerslag' har Peter Ingemann været vært på boligprogrammerne 'Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed' og 'Nybyggerne'.

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om graviditeten

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-vindere afslører: Derfor sælger vi huset