(Foto: Klaus Bo Christensen)
(Foto: Klaus Bo Christensen)

Peter Ingemann 50 år: Jeg nyder livet

I dag runder den populære tv-vært 50 år.

For Peter Ingemann er det ikke forbundet med store fortrydelser at fylde 50 år.

Den populære tv-vært rundede onsdag det skarpe hjørne, og han nyder livet i fulde drag.

LÆS OGSÅ: Andreas Bo jubler: Far igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Pernille Schrøder fortæller om sine “pøj-pøj”-gaver, hun har liggende i sin garderobe i Cirkusrevyen...

– Jeg har intet problem med at blive 50. Jeg synes, jeg er et sundere, gladere og forhåbentlig også klogere, mere modent menneske, end da jeg blev 30 og 40. Hvis jeg var 20 i dag, ville jeg ikke gøre noget anderledes. Jeg har begået mange fejl, men man lærer af sine fejl, og de har gjort mig til det menneske, jeg er. Jeg ønsker heller ikke, at jeg var blevet forbyttet på fødegangen. Jeg er glad for det liv, jeg har og har haft. Fysisk kan jeg selvfølgelig godt mærke, at jeg ikke længere kan det samme som tidligere, men sådan er det jo, fortæller Peter Ingemann, der på dagen bliver fejret af familien og i weekenden af venner og kolleger.

LÆS OGSÅ: Her er guldherrernes smukke kærester og koner

Han har dog ingen forslag til, hvad der kan stå på gavebordet.

– Min kone er rasende over, at jeg ikke kan finde ud af, hvad jeg ønsker mig. Jeg går meget i badesandaler derhjemme, og min yngste datter, der synes, Burberry er interessant, siger, jeg skal have et par fra Burberry. Så kan det måske markere, at jeg er blevet 50, griner Peter, der efter succeserne med 'Ingemann og kongerækken', 'Ingemann – Hitler, Stalin og Churchill' og nu 'Ulla & Ingemann' holder en lille, men velfortjent pause.

– Jeg har lavet tre serier med mange rejser i træk og kan godt mærke, det er godt, der kommer lidt ro på. Nu skal jeg lave boligprogrammet, og det er stille og roligt, siger han.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde stopper som vært på ‘X Factor’

'To ens' vender tilbage

Næste opgave for Peter Ingemann er en ny sæson af boligprogrammet 'To ens'.

Det bliver med hans to gamle 'Hammerslag'-venner Anders Gerner Frost og Claus Dreyer, der skal dyste mod hinanden. Ejendomsmæglerne fra henholdsvis Tisvilde og Svendborg skal gætte prisen på to boliger, som ligner hinanden til forveksling, men ligger i hver sin del af landet.

LÆS OGSÅ: Leo kæmper for livet: Jeg frygter at dø