Peter Birch (Foto: Michael Stub)
Peter Birch (Foto: Michael Stub)

Peter Birch raser over sin afdøde mors boligselskab

Peter Birch mistede i december sin mor i en alder af bare 60 år, og nu skal han til at slås med hendes boligselskab.

Den 22. december i år mistede 'Paradise Hotel'-brødrene Peter Birch og Kasper Birch deres mor Birthe Birch, der gik bort i en alder af kun 60 år efter længere tids sygdom.

- Det er noget af det hårdeste, jeg hidtil har prøvet. Jeg står nu i den situation, hvor jeg oveni at skal forsøge at give mig selv tid og plads til at sørge, også skal kæmpe imod min mors daværende boligselskab, skriver Peter Birch i et opslag på Facebook.

- Jeg er utrolig rystet over boligselskabets måde at håndtere denne sag på. De viser ingen form for sympati eller forståelse overfor vores situation og er ikke til at samarbejde med. Tårerne triller ned af mine kinder, og jeg føler mig totalt magteløs, skriver han videre.

LÆS OGSÅ: Janni Ree opløst i tårer: Livet er sårbart

Opsagt og opkrævet

Morens boligsselskab har nemlig valgt at opsige hendes lejemål uden familiens tilladelse.

- Jeg har været i kontakt med skifteretten, som fortæller mig, at vi som de eneste kan opsige lejemålet, hvilket vi endnu ikke har gjort. Herefter er jeg i kontakt med boligselskabet, som så alligevel har valgt at opsige lejemålet uden min tilladelse og med sådan en fart, at jeg ikke når at benytte mig af den vedligeholdelseskonto, som min mor har betalt til under hele lejeperioden, forklarer Peter.

- Jeg bliver under vores samtale utrolig frustreret, og dette giver jeg helt klart udtryk for. Efter denne samtale skriver de i en mail, at de har krav på 75.000 kr. i form af istandsættelse af lejemålet, raser Peter, der kun mener, at morens tidligere lejemål har mindre skader.

Peter er derfor mildt sagt ked af det og rådvild og beder sine følgere om hjælp til, hvad han kan gøre videre i sagen.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald