Peter Birch (Foto: Michael Stub)
Peter Birch (Foto: Michael Stub)

Peter Birch i stor sorg

Den tidligere 'Paradise Hotel'-vinder har mistet sin mor Birthe, der kun blev 60 år.

'Paradise Hotel'-brødrene 'Ulven' Peter Birch og lillebror Kasper Birch har tirsdag mistet deres mor Birthe efter længere tids sygdom. Det fortæller Peter Birch på sin Facebook.

- Vores kære mor gik desværre bort d. 22/12/2020. Vores mor var et meget kærligt menneske, der altid engagerede sig i de personer hun havde i sin omgangskreds, både privat og som pædagog, kontaktperson og i ungdomskolen, skriver han.

LÆS OGSÅ: CHOK! Nicklaes dummer sig

Birthe Birch arbejdede som socialpædagog, og hun blev kun 60 år.

Herunder kan du se Peter Birchs opslag, hvor han oplyser om bisættelsen

Vores kære mor gik desværre bort d. 22/12/2020 Vores mor var et meget kærligt menneske, der altid engagerede sig i de... Slået op af Peter BirchSøndag den 27. december 2020

LÆS OGSÅ: Blomsterberg og døtrene: Mors juleglæde smitter

Peter Birch har ikke ønsket at kommentere dødsfaldet yderligere overfor Realityportalen, men han oplyser i sit opslag, at morens bisættelse vil finde sted i morgen.

Overfor Ekstra Bladet uddyber Peter, at moren var indlagt på hospitalet op til sin død, som han ikke ønsker at oplyse årsagen til.

- De har gjort det rigtig godt oppe på hospitalet. Hun har haft enestue, og vi har stort set kunnet komme alle døgnets 24 timer. Så vi fik lov til at sige farvel på en pæn måde, selvom vi skulle have en blå dragt, masker og visir på, fortæller han til mediet.

Peter og Kasper Birch mistede tirsdag deres mor Birthe. Begge brødre er kendt fra 'Paradise Hotel', hvor Peter vandt programmet i 2010, mens Kasper deltog i 2014

Brødrene Peter og Kasper Birch (Foto: Janus Nielsen)
Brødrene Peter og Kasper Birch (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvad er årets ærgerligste break up?

LÆS OGSÅ: AFSTEMNING: Hvem er årets realitypar?