Peter afslører: Min far lå for døden under 'Robinson'

Peter vidste ikke, om hans far var død, da han kom hjem fra ekspeditionen.

Peter Larsen måtte se sig slået i mandagens afsnit af 'Robinson', som har været hans hidtil største oplevelse i livet. Under turen vidste Peter ikke, om han ville komme hjem til en far, der var død eller levende, for Peter havde valgt, at produktionen ikke skulle oplyse ham om farens tilstand under opholdet.

- Min far lå for døden, da jeg var af sted. Han havde KOL og har været syg i flere år og mistede mere og mere lungekapacitet. Til sidst lå han på hospice og kunne ikke trække vejret. Når man har den sygdom, så går det kun én vej, fortæller Peter ærligt til HER&NU og fortsætter:

- Vi havde aftalt, at hvis min far døde, så ville jeg ikke vide det, for jeg kunne ikke gøre noget ved det alligevel. Det havde været noget andet, hvis det var sket fra den ene dag til den anden, da det her har stået på i flere år.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard om nyt projekt: En drøm er gået i opfyldelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Peter fortæller om 'Robinson'.

LÆS OGSÅ: WHAT! Svensson indlagt efter ‘Robinson’-exit

Heldigvis var Peters far stadig hos ham, da han kom hjem fra ekspeditionen, men kræfterne var ved at slippe op.

- Da jeg kom hjem, troede de ikke, han nåede at se første afsnit, men det nåede han, og han nåede faktisk at se en del afsnit, før han måtte give op, fortæller Peter, der er glad for, at hans far fik den oplevelse med at se sin søn i 'Robinson.

- Han spurgte lige til det sidste, om jeg vandt. Og lige så stædig som jeg er, så sagde jeg det ikke. Men han har været stolt af det, han har set, og han sagde ”fortsæt ud ad den vej, for det er den rigtige”. Og det har jeg valgt at gøre, fortæller Peter videre.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Jeg hadede Hollies far

Peters far døde for en uge siden, og han fik en smuk begravelse fredag den 29. oktober.

- Jeg fik aldrig fortalt ham, om jeg vandt, men jeg er glad for, at jeg fik sagt pænt farvel til ham, og jeg er glad for, at han fik set lidt af programmet, fortæller Peter, der er meget beæret over at være udtaget til 'Robinson'.

LÆS OGSÅ: Andrea Rudolph reagerer efter 'Knæk Cancer'-showet