Pernille og Kristian viser kærligheden: Turtelduer

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen er stadig som nyforelskede og kan ikke holde sig fra hinanden.

Pernille Rosendahl og Kristian Jensen er gået stille med dørene, siden de for tre år siden stod frem som kærester.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha Vang fortæller om sine nye bryster...

Ved Ida Aukens reception for sin nye bog 'Tro på det – Klima, håb og handlekraft' kunne man se parret tæt omslyngede ved de mange taler i det socialdemokratiske gruppeværelse, men ud over at det ”går godt”, ville de ikke rigtigt sige noget.

CHOK: Sidney Lee er død

Årsagen til den lave profil forklarede Rosendahl for nyligt i et interview med Eurowoman. Her fortalte hun, hvordan det var blive forelsket, mens Kristian endnu var gift.

– Det er jeg ikke stolt af. Der hviler en skam over det, og kærligheden har derfor på intet tidspunkt været florlet. Fordi vores forhold er født i forbudt kærlighed, er det bedste, vi kan gøre, at være stille. Og at blive sammen, sagde hun til magasinet.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

I interviewet forklarede hun også, at de havde haft lange samtaler for at forstå hinandens udfordringer. Blandt andet ville Pernille sikre sig, at Kristian vidste, hvad det vil sige at være kvinde.

– Men vi deler en idé om, at det grundlæggende går godt i verden, men at der er plads til forandring. Den forandring vil vi enormt gerne indgå i. Vi er heller ikke altid politisk enige, men det har vi valgt at se som en force. Vi står to forskellige steder, og vi kommer aldrig til at kede os. Der er ingen af os, der er bange for at smøge ærmerne op. Vi tør godt gå ud og prøve at gøre en lille forskel, lød det fra Pernille Rosendahl.

LÆS OGSÅ: Vild panik under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’