Pernille Nygaard: Sådan er situationen med min datter i dag

Pernille Nygaard ser kun sin datter én gang hver måned. Men hun kæmper for, at det bliver mere, og hun vil køre en retssag igen.

Historien om Pernille Nygaard og kampen for datteren er lang, og til nu har den 30-årige realitystjerne ikke været meget for at åbne op om forholdet til sit barn. Men det gør hun nu i forbindelse med, at hun også fortæller om kampen i sin medvirken i den nye sæson 'Boss Ladies'.

Derfor har denne sæson været særligt hård og krævende for Pernille at optage.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-Jenna: Albert har mødt hele familien

- Men jeg har et behov for at forklare. Så jeg ikke hele tiden føler, at jeg skal gå og lyve om, at jeg ser Emily mere, end jeg gør, eller at folk stiller spørgsmålstegn ved, om jeg er en dårlig mor. For første gang nogensinde åbner jeg op om de udfordringer, jeg har med min datter. Måske kommer det som et chok for folk, for jeg har altid sagt, at det ikke er noget, jeg har lyst til at snakke om. Men det gør jeg så alligevel i denne her sæson, fortæller Pernille Nygaard til Realityportalen.

Hun ser kun sin datter én gang hver måned. Det er altid en lørdag, og det er altid i seks timer. De seks timer fik hun retten til for et år siden, hvor hun i en retssag vandt to timers ekstra samvær med datteren.

LÆS OGSÅ: Geggo taler ud: Vi holder ikke jul hos min mor

- Når vi er sammen, er det højdepunktet på måneden. Jeg ved godt, det bare er seks timer, og jeg savner hende da også hver dag, når vi ikke er sammen. Men jeg har vænnet mig til det.

'Boss Ladies'-baben bor i Nordjylland cirka en halv time væk fra Emily på 11 år. Hun vil ikke udtale sig om, hvad der præcist er sket mellem hende og Emilys far, men det er cirka ti år siden. Det foregik bestemt ikke på en pæn måde, da de to gik fra hinanden, og begge familier var indblandet.

Det hele endte i en retssag, hvor de begge kæmpede om forældremyndigheden, og her vandt Emilys far altså. Pernille føler stadig, at det ikke er fair, og derfor tager hun med års mellemrum sagen op igen.

LÆS OGSÅ: Kan du kende stjernerne fra ‘Juleønsket’?

Pernille Nygaard var i 2019 med i 'Ex on the Beach' sæson 3. (Foto: Henrik R. Petersen)
Pernille Nygaard var i 2019 med i 'Ex on the Beach' sæson 3. (Foto: Henrik R. Petersen)

- Men jeg kommer ikke rigtig nogle vegne med det, og jeg synes også, det er synd for min datter. For det betyder jo, at hun også skal slæbes med i retten igen. Jeg forsøger altid at gå til hendes far først, men han vil ikke lytte til mig. Og så bliver jeg nødt til at søge om at få sagen genoptaget, siger Pernille.

Det vil hun gøre igen i fremtiden, når hun føler, timingen er der, og Emily vil kunne klare en retssag mere.

- Det er hårdt, at der dengang blev træffet så voldsom en beslutning. Jeg kunne virkelig forstå det, hvis jeg ikke kunne tage varer på mig selv. Men det her er ikke fair.

Pernille Nygaard har dog ikke længere noget dårligt at sige om sin ekskæreste.

- Vi er ikke bedste venner, men jeg er glad for ham, fordi han er en god far overfor Emily. Men han har ikke lyst til at tale med mig, han har set sig sur på mig, og efter ti år fastholder han det stadig. I bund og grund kender han mig ikke længere.

LÆS OGSÅ: Afslører nye detaljer: Derfor stoppede vi med ‘Årgang 0’