Pernille Nygaard reagerer på Teiturs sag: Gemte følelserne væk

Pernille har overværet hele sagen med Teitur Skoubo. Hun er nemlig assistent hos den advokat, som agerer Teiturs forsvarer.

Pernille Nygaard var bare 19 år, da man første gang kunne se hende på skærmen i 'Paradise Hotel' sæson 8. Her blev hun stemplet som dum, men det er langt fra, hvad man kan sige om, den tidligere reality-stjerne, for inden længe er hun færdiguddannet jurist.

LÆS OGSÅ: Efter retssag: Nu reagerer Teiturs søster

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Olivia og Emil fortæller om, hvorfor du skal se det nye 'Paradise'.

I sidste uge deltog hun på klods hold retssagen, med den tidligere 'Paradise'-vinder Teitur Skoubo, som var tiltalt for vold og voldtægt.

- Jeg er advokatens assistent og tiltræder som advokat fuldmægtig fra næste måned af, så jeg har været med her i slutspurten og med i retssagerne for at lære, hvordan man selv procederer, fortæller Pernille, som assisterer advokaten Rasmus Sølberg, der lige nu er forsvarer for den nu voldtægts dømte Teitur.

LÆS OGSÅ: Alt om dagens retssag: Derfor blev Teitur dømt skyldig

Vi er jo alle bare mennesker

For hende har den seneste uge ikke været nem. Ikke nok med, at hun har meget at se til op til sin færdiguddannelse, så er det jo en reality-kollega, som i onsdags blev idømt to et halvt års ubetinget fængsel.

- Det har været en hård uge. Der har været meget arbejde på kontoret, så vi har ikke lagt på den lade side, fortæller Pernille, da vi møder hende på den rødeløber i Det Kongelige Teater til støtteshowet "Let Røven". Pernille fortsætter:

LÆS OGSÅ: Anne Plejdrup om konsekvenserne af Teiturs dom: Det er ærgerligt

- Jeg er i mit arbejdstøj, når jeg sidder inde i retten. Der er jeg professionel i alle de ting jeg gør, så det med følelser, gemmer jeg væk, men vi er jo alle sammen mennesker, så det er klart, at det altid vil påvirke mig, men når man er professionel, bliver man nødt til at lægge de ting på hylden, lyder fra Pernille, som lige efter dommen gav knus til de pårørende og sørgede for, at de og Teitur kunne tage afsked i et rum, hvor pressen ikke var til stede.

Til selve afgørelsen af Teiturs sag, har Pernille ingen kommentarer.

LÆS OGSÅ: SAGEN ER AFGJORT: Teitur er dømt skyldig