Patrick Nielsen (Foto: TV3)
Patrick Nielsen (Foto: TV3)

Patrick Nielsen tjekker ind på 'Paradise Hotel’

Først tjekkede den verdensberømte hotelarving Paris Hilton ind på ’Paradise Hotel’. På mandag kommer turen til Danmarks professionelle bokse-darling i mellemvægt, Patrick Nielsen.

Et luksushotel i Mexico med strålende sol var lige noget den professionelle bokser Patrick Nielsen trængte til efter en masse hårde boksekampe.

-Jeg valgte at sige ’ja tak’ til at tjekke ind på ’Paradise Hotel’, da jeg egentlig godt kunne trænge til et afbræk fra al min hårde træning og ikke mindst efter en masse hårde kampe. Det er nu altid godt med lidt ferie, griner Patrick Nielsen og fortsætter:

-Det var jo et rent paradis dernede og en oplevelse for livet.

Inden Patrick tog til Mexico gjorde han sig også nogle overvejelser ved netop at besøge ’Paradise Hotel’

-Jeg har jo set ’Paradise’ før og ved godt, at der er meget druk og hor. Og jeg tog bestemt ikke derned for det, men bare for at hygge mig. Jeg har jo en dejlig kæreste derhjemme, fastslår Patrick over for Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Martin: "Hater" rører mig ikke

Bokseren møder alfahannen

Patricks førstehåndsindtryk var rigtig godt af alle deltagerne, men alligevel var der en af deltagerne, som skilte sig lidt ud.

-Lige da jeg kom ind, kunne jeg da godt mærke, at der var en alfahan(red.Martin) i gruppen. Han var den første til at tage ordet. Ellers virkede det som en meget homogen gruppe. Det hele var meget hyggeligt, fortæller Patrick.

Den hårdtslående bokser havde også overvejet, om nogle af deltagerne måske havde et forudindtaget negativt indtryk af ham som person. Men Patricks bange anelser blev hurtigt mælet til jorden.

-Alle deltagerne var simpelthen så flinke og tog imod mig med åbne arme. Jeg oplevede kun en lille smule drama ved en af parceremonierne, siger Patrick til Realityportalen.dk

LÆS OGSÅ: Mette: Jeg er en kontrolfreak

Patricks ’Paradise’ favorit

Selvom Patrick kom godt ud af det med alle deltagerne, var der dog specielt en, som han svingede rigtig godt med.

-Kasper fortalte mig, at han også boksede lidt herhjemme, så vi fik os nogle gode boksesnakke og ’connectede’ bare rigtig godt, fortæller Patrick.

Af samme årsag er Kasper også Patricks favorti til at vinde ’Paradise Hotel’ 2013.

Hvor længe Patrick bliver på hotellet og hvilken rolle han spiller i denne sæson af ’Paradise Hotel’, må tiden vise.

Følg med fra på mandag, hvor den hårdtslående bokser tjekker ind på ’Paradise Hotel’.

Se hans videopræsentation herunder:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise-Martin’: “Haters” rører mig ikke

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.