Party-Kongerne indtager Baronessens hjem

Caroline Fleming åbner dørene for sommerens konger

Optagelserne til den kommende sæson af de berømte og berygtede konger er i fuld gang, og nu løfter Kanal 5 lidt af sløret for de omgivelser, der er kongernes hjem denne sommer.

- De royale rammer er helt på plads, når Kongerne denne sommer holder hof i Svendborg. For når de otte Konger ikke fyrer den af i Svendborg by night, vil de residere i skovløberboligen ved Valdemar Slot, hvor der uden tvivl vil blive festet igennem med stil, skriver SBS Media i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Sådan holder Foxy sig pivfrækko

Der bliver gang i den

Valdemar Slots indehaver er Caroline Fleming, der har styr på takt og tone og er klar til at tage imod kongerne. Caroline er ikke i tvivl om, at der bliver ekstra gang i slottet denne sommer.

- Det er rigtigt, at vi har besøg af Kongerne på Valdemar Slot hen over sommeren, og jeg er sikker på, at det nok skal blive en sjov oplevelse både for Kongerne og for vores andre besøgende, udtaler Caroline Fleming.

Men det bliver ikke kun fest og farver for kongerne. For de skal også passe Valdemar Slots minigolfbane.

LÆS OGSÅ: Ny sæson af 'Konggerne': Vilde drukture og masser af kærlighed

To nye konger

I år bliver det til et gensyn med Knaldperlen, Foxy, Posh, Dolken, Miami og Blondie. Derudover skal seerne stifte bekendtskab med Zebra og Bubbly.

21- årige Zebra, der går under det borgerlige navn Glenn, er fra Kalundborg og er maks klar på at give den gas med sine konge-venner.

- Glenn er en rigtig prettyboy, der jager alt hvad der rører sig på savannen. I byen er han den søde fyr, der kan snakke med pigerne, som forstår dem og som lytter - men han er også ham, som altid scorer. Selv mener han, at han har lært det der med kvinder af sin søster, lyder det i pressemeddelelsen.

Rosa aka Bubbly er 23, og hun ser også frem til en uforglemmelig sommer i det sydfynske. Bubbly er i gang med andet år på sygeplejerskeuddannelsen, men når bøgerne er lagt vægt, så bevæger hun sig en smule væk fra den feminine side.

- Rosa er en drengepige, der ligeså gerne hopper i flade sko som stiletter, og så har hendes temperament tendens til at løbe af med hende – især når hun har fået noget at drikke.

'Kongerne af Svendborg' har premiere til efteråret på Kanal 5.

LÆS OGSÅ: Fissan: Jeg er blevet smidt på porten

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.