Foto: Privat
Foto: Privat

Party-Kamil køber hus med kæresten

Den lille familie får inden længe mere plads i rolige omgivelser.

Vi lærte ham at kende som den festglade fyr i 'Sommer i Sunny Beach', men siden er der sket meget hos Kamil Hedegaard, der for alvor har slået sig til ro med både kæreste og barn. Og nu har den lille familie taget endnu et stort skridt.

Kamil og kæresten har nemlig købt hus sammen, og den 1. november får de 160 kvadratmeter at boltre sig på, når de udskifter deres nuværende lejlighed på 80 kvadratmeter.

- Tania og jeg har nu været sammen i fire og et halvt år, og sammen har vi datteren Emilia på knap to år. Vi føler, at dette er det rigtige skridt for os som familie, og så vil vi gerne have mere plads og gøre sådan, at Emilia får en opvækst i mere rolige omgivelser, siger Kamil til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe køber hus med kæresten

Uroligheder satte det i gang

Det er dette hus, som den lille familie snart flytter ind i.
Det er dette hus, som den lille familie snart flytter ind i.

Det nye hus ligger i byen Voel, der er en lille forstad til Silkeborg. Og Kamil fortæller, at det ikke er tilfældigt, at de flytter væk fra Aarhus.

- Det (huskøbet, red.) startede faktisk med en sjov tanke for et par måneder siden. Det blev dog sat lidt i gang af de uroligheder, der på det sidste er opstået i Aarhus, fortæller han.

- Vi vil gerne have, at vores datter får en opvækst i rolige omgivelser, og hvis vi skal leje noget i et mere roligt område i Aarhus i den størrelse, så kan vi ligeså give lidt mere og investere i vores eget hus, slår Kamil fast.

LÆS OGSÅ: Paradiso køber hus med kæresten

Det har de altså valgt at gøre. Kamil vil ikke ud med, hvor meget de måtte betale for det nye hus, men han fortæller, at det er et godt stykke på den anden side af to millioner kroner. Og familien glæder sig til at få mere plads.

- Nu får vi 160 kvadratmeter, seks værelser og to toiletter. Huset er indrettet sådan, at der er en forældreafdeling og en børneafdeling, og derudover får jeg et manderum, som også vil fungere som et kontor. Her kan jeg for eksempel sidde og hygge med drengene eller arbejde på den sports-app, jeg har udviklet, slutter Kamil.

I galleriet over artiklen kan du se parrets nye hus.

GALLERI: Så sød er Party-Kamils datter

LÆS OGSÅ: Party-Kamil vender tilbage

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.