Parret knoklede for at få forholdet på rette køl i programmet '7 dage med sex'. (Foto: TV3)
Parret knoklede for at få forholdet på rette køl i programmet '7 dage med sex'. (Foto: TV3)

Parret fra '7 dage med sex': Forholdet holdt ikke

'Paradise'-baben Kamilla Schiøtt og 'Fristet'-fyren Marc Dreier meldte sig til '7 dage med sex' for at redde forholdet. Men parret et gået hvert til sit.

Frustrationerne stod skrevet i panden på parret, da vi møder Kamilla og Marc i '7 dage med sex'. Det hele startede skidt, men på eksperimentets syvende dag var der atter idyl og kærlighed mellem de to. Men det var kun for en kort stund.

- Vi er ikke sammen mere. Kamilla flytter her på fredag, fortæller Marc i dag til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Reality-par medvirker i '7 dage med sex'

Oprigtige frustrationer 

Selv om bruddet kommer efter programmet, havde parret store forhåbninger om, at eksperimentet var det, de havde brug for.

- Det viste sig at være en lappeløsning, desværre. Vi er oprigtig glade for hinanden, men vi kan ikke rigtig få det til at fungere, forklarer Marc.

'Fristet'-fyren er oprigtig ked af resultatet, da han havde glædet sig til programmet og dets resultater.

-Vi gjorde det for at se, om vi kunne gøre noget anderledes og udfordre hinanden. Jeg troede, programmet ville gøre noget for os, men vi er for forskellige på nuværende tidspunkt, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'Big Brother'-Amanda har fået sig en kæreste

Der blev sagt stop

Det var med store ord og tårer i øjnene, at Kamilla og Marc i slutningen af programmet erklærede deres kærlighed til hinanden. Men kærligheden holdt altså ikke evigt.

- Vi skændes og diskuterer for meget. Jeg føler ikke, at jeg har tiden til at snakke så meget om følelser, som vi gør i øjeblikket. Så jeg har sagt stop, slutter Marc af.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.