Paris Hilton i dansk 'Paradise Hotel'

Optagelserne til den nye sæson af 'Paradise Hotel' er skudt i gang. Og den kommende sæson byder på en helt særlig berømthed - nemlig selveste Paris Hilton.

Der er lagt op til en sæson af de helt store, når Tv3 åbner op for en ny sæson af 'Paradise Hotel'. Det er nemlig ingen ringere end Paris Hilton, der kickstarter optagelserne til den nye sæson. Et genialt stunt for alle kender Paris.

LÆS OGSÅ: DAGENS SOMMERSNACK: Kimie: Paradise Hotel var en kæmpe oplevelse

- Der er lavet rigtig mange gode ting de tidligere år, men nogle gange skal man også tænke ud af boksen, og det synes jeg, vi er lykkedes med her. Hvis man kigger på, hvem der er kendt globalt, hvem der er kendt af alle, så er der ikke mange, som alle kender. Men hun er på listen, siger producenten, Jacob Juhl til eb.dk.

Hvordan man formår at lokke en af de største reality-stjerner i verden med i et dansk reality-program er uvist. Men Jacob Juhl slår fast, at der skulle en god forhandlingsteknik, et godt netværk og en god ide til, før reality-ikonet takkede ja til at deltage.

Deltagerne er sjove, cool og smukke

Hverken Jacob Juhl eller værten Rikke Gøransson vil fortælle, hvilken rolle Paris Hilton får i den kommende sæson af 'Paradise Hotel'. Derfor vides det heller ikke, hvor mange dage berømtheden skal tilbringe med deltagerne. En ting er dog helt sikkert - det bliver stort!

- Hun kommer til at give programmet noget fantastisk. Mere kan jeg ikke sige, siger Rikke ifølge eb.dk.

LÆS OGSÅ: Falske reality-profiler hærger Facebook

I en pressemeddelelses fortæller Paris, at deltagerne blev meget overraskede, da de første gang så hende på hotellet. Men da hun lærte dem at kende, blev hun klar over, at de alle er fantastiske personligheder.

- Da jeg lærte dem bedre at kende, fandt jeg ud af, at de var sjove, cool og ligeså smukke, som jeg husker danskere fra mit besøg i Danmark for et par år siden.

Paris Hilton er yderst begejstret for sine oplevelser i 'Paradise Hotel', og derfor opfordrer hun alle til at se med, når den nye sæson ruller over skærmen i 2013.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.