Belo fra 'Paradise' sæson 2 (Foto: Janus Nielsen)
Belo fra 'Paradise' sæson 2 (Foto: Janus Nielsen)

Paranoid 'Paradise'-deltager i stor fare: Jeg stoler ikke på nogen

Belo er lukket ude i den taktiske kulde på hotellet.

Der er for alvor gang i taktikken på 'Paradise'. Efter sidste partnerceremoni havde Lukas planer om at smide Belo ud, men Belo fik nys om Lukas' plan og undgik kuglen ved at stille sig bag en anden, så det i stedet blev Nedim, der måtte forlade hotellet.

LÆS OGSÅ: Dømt i retten: Fie Laursen er tilfreds

Og lige siden da er det gået ned ad bakke for Belo. I hvert fald rent taktisk.

- Folk har set mig for den, jeg i virkeligheden er. Efter det, der skete til sidste partnerceremoni, har jeg valgt at skrue lidt ned for charmen. Det er svært for mig at være lige så glad. Jeg havde virkelig en god guttermand at læne mig op af i Nedim, fortæller Belo i klippet, som kan ses øverst i artiklen, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Tv-vært skammer sig ikke: Sex med yngre mænd

- Hold kæft mand, det er et sjovt spil. Jeg prøver sgu bare. Jeg stoler ikke på nogen. Jeg hopper frem og tilbage og snakker lidt her og der. Jeg prøver egentlig bare at gøre mig gode venner med de fleste, og så lyve mig frem. Hold kæft, jeg synes, jeg er god til at lyve.

LÆS OGSÅ: Ikonisk ‘Paradise Hotel’-deltager er blevet far igen

Han skal slappe af

Men den selvsikre Belo er måske ikke helt så god til at lyve, som han selv tror. Flere af de andre paradisoer har nemlig gennemskuet ham.

- Belo kører til højre og venstre, op og ned. Han lyver så meget, lyder det fra Victor, da han snakker med den senest ankomne deltager Sara.

- Jeg har det ambivalent med Belo. Man kan godt mærke, at han har paranoia på, stemmer Sara i.

LÆS OGSÅ: Se den søde video: Christopher og Cecilie venter barn nummer to

Det er tydeligt, at det ikke er nok bare at holde sig gode venner med alle på hotellet.

- Belo er en presset mand. Han har ikke fandens mange at snakke med taktisk. Han er totalt inde, når det kommer til kammeratskabet, ligesom vi alle sammen er. Der er ikke nogen, der er udenfor der. Men nogle gange vil jeg mene, at han skal slappe lidt mere af og være lidt mindre ivrig, lyder det fra Victor.

'Paradise' kan ses hver tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 16.00 på Viaplay.

LÆS OGSÅ: WHAT! 'Ex on the Beach'-deltager fyret fra sit arbejde efter tv-debut