Mathias & Trine fra 'Paradise Hotel 2018' (Foto: Janus Nielsen)
Mathias & Trine fra 'Paradise Hotel 2018' (Foto: Janus Nielsen)

Paradiso raser over utroskabsrygter

Paradisoen Mathias raser ud i en ny video, efter han har kunnet læse på Jodel, at kæresten Trine skulle have været ham utro i weekenden.

Trine Skjollander og Mathias Hjort fandt kærligheden i hinanden, da de begge deltog i 'Paradise Hotel 2018'. Kærligheden har holdt stærkt ved lige siden, og i dag bor parret sammen i Odense.

Men da Trine i weekenden var i Aalborg for at besøge familie og venner, hvor lørdagen blev brugt på baren Helmuth, så begyndte rygtet om, at hun skulle have kysset med en anden på baren - da Mathias for tiden er på ferie med en ven i Egypten - at florere på det anonyme medie Jodel.

LÆS OGSÅ: WOW: Ny ‘Paradise’-babe har været sammen med tre tidligere paradisoer

Det rygte har nu fået Mathias til at rase i en ny YouTube-video.

- Jeg vælger selvfølgelig ikke at tro på noget af det her, forklarer en tydeligt oprørt Mathias, der uddyber, at han er overbevist om, at Trine aldrig kunne finde på at være ham utro.

- Jeg er heldig, at mig og Trine stoler på hinanden, og der er selvfølgelig ikke en eller anden, der kan ødelægge noget mellem os, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Skuffet Mascha Vang: De har stjålet fra Hollie

"Boycot Jodel!"

Mathias er harm over, at det for ham at se er et ganske omfattende problem på Jodel, at der spredes falske rygter om særligt realitydeltagere.

- Der er rigtig mange af vores venner indenfor reality-verdenen, der bliver udsat for de vildeste ting, og det kan virkelig ødelægge noget mellem folk, fortæller Mathias og peger særligt på sin medparadiso Nadja, der også har kunne læse falske rygter om hende og 'Robinson'-kæresten Loco.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vært søger hjælp: Jeg har et problem

Så selv om Trine faktisk bad Mathias om at lade være med at skabe yderligere drama ved at snakke mere om rygtet om, at hun skulle have været ham utro, så mener Mathias alligevel, at det er et vigtigt budskab at få ud:

- Lad være med at tro på alt, hvad I læser på Jodel, lyder det fra Mathias, der ærger sig over, at Jodel er blevet en app, der handler om "at ødelægge det for andre og sprede negativitet".

LÆS OGSÅ: Princess afslører svar på faderskabstest: Han er far til Miso

Derfor afslutter Mathias også sin video med en klar opfordring:

- Boycot fucking Jodel, for hold kæft hvor er det noget lort!

DET SÅ DU IKKE PÅ TV: ‘Paradise’-vinder tog vild hævn

Herunder kan du se Mathias' video, hvor han læser op fra Jodel-tråden med rygtet

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-far bliver hjemmegående

LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg er forelsket