Julie, 22 år, til forpremiere på Paradise Hotel 2020. (Foto: Anthon Unger)
Julie, 22 år, til forpremiere på Paradise Hotel 2020. (Foto: Anthon Unger)

Paradiso opereret efter skade under ‘Stjerne Boksning’

Julie må ikke arbejde de næste tre uger efter en operation af hånden.

Julie Bischoff kendt fra 'Paradise Hotel' var forrige år med i 'Stjerne Boksning', hvor reality-deltagere bokser mod hinanden efter en længere periode med benhård træning. Under en træningsøvelse slog Julie hånden og er nu et år senere blevet opereret.

Artiklen fortsætter under videoen af Anne og Nikolaj fra 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-deltager klipper håret af 

- Jeg fik en skade på min menisk og ledbånd i håndleddet under en træning, forklarer Julie og uddyber, hvorfor hun først er blevet opereret et år senere.

- De skal se tiden an i minimum et år, da det muligvis kan gå i sig selv. Da der ikke var ændringer, fik jeg binyrebarkhormon, hvilket heller ikke hjalp, og så var der ikke så meget andet at gøre end operation, fortæller Julie, der torsdag blev opereret.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Bagedyst'-stjerne i voldsomt styrt

- Jeg hylede fra start til slut ved tanken om, hvad de gjorde ved i min hånd, mens jeg var vågen, men jeg kunne intet mærke. Jeg fik lagt en blokade ved skulderen, forklarer Julie.

Julie må ikke arbejde og løfte noget i tre uger, og der skal gå seks uger, før hun igen må dyrke motion, men hun ser frem til at få en forhåbentlig rask hånd inden sommer.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner stopper diamanthandel med Rusland