Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Paradiso om nyt tv-program: Han overrasker mig

Der var særligt én ting, som virkelig kom bag på Kasper under deltagelsen i 'Kollektivet'.

Der er ingen tvivl om, at de to reality-fyre Kasper og Sami blev super gode venner, da de sammen medvirkede i seneste sæson 'Paradise Hotel'.

Derfor blev Kasper også meget glad, da han hørte, at Sami var en af dem, som han skulle bo sammen med i tre uger i Viafree-programmet 'Kollektivet'. Det viste sig dog, at venskabet kom en hel del på prøve under programmet:

LÆS OGSÅ: Nervøs Lea Kessler til ‘Vild med dans’: Første aften uden baby

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-værts eks venter barn med ‘Vild med dans’-babe

- Det, der overraskede mig mest i løbet af de tre uger, var Sami og hans oprydning. Sami er super dårlig til at rydde op. Jeg kan ikke blive sur på ham, men fuck det var irriterende, at han aldrig ryddede op. Han kunne ikke tænke sig frem til, at ting skulle gøres. Man skulle sætte ham i gang hele tiden, og så prøvede han at slippe udenom, fortæller Kasper til Realityportalen.dk og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne åbner op om kæresten: Det er hjerteskærende

- Men vi blev ikke uvenner over det eller noget, jeg glædede mig bare over, at det kun var tre uger. Så kunne jeg godt lige klare det. Jeg ville ikke kunne bo sådan hele tide, så jeg skal ikke flytte sammen med Sami i det virkelige liv – det nægter jeg. Så på den måde har jeg lært noget ved at være med. Det er kun personligheden, der gjorde, at det var fedt at bo med Sami, det var ikke fedt rent faktisk at bo med ham.

Se 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Kesslers vilde rekordløn: Tjener kassen på ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: Efter bruddet: ‘Paradise’-par dater igen