Foto: Privatfoto
Foto: Privatfoto

Paradiso indrømmer: Jeg er besat af Pokémon-jagt

Jeanette har gang i sin Pokémon-app i 7-10 timer om dagen, og hun kan ikke tænke på andet.

Bag Jeanette Dzienis' smukke ydre gemmer der sig en lille nørd, indrømmer hun med et smil. Hun er nemlig blevet besat af at fange Pokémons med den nye app Pokénom GO.

- Det er en kæmpe besættelse, og jeg tænker på det hele tiden! Det er faktisk også en anelse pinligt! kan I gætte hvad det er? Jeg skal bruge min dag på og fange Pikachu, skriver Jeanette Dzienis på sin blog. Og hun uddyber overfor Realityportalen.dk.

- Jeg elskede Pokémons, da jeg var yngre! Det er nok også derfor, jeg bare virkelig elsker dette spil. Jeg tænker ikke på andet for tiden end det spil der! Det er ret sjovt. Min jagt går rigtig godt! Jeg har fanget 45 forskellige Pokémons indtil videre! Og jeg er i level 11, fortæller Jeanette, som regner med at nå længere i dag, hvor hun også skal på jagt.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Så meget tog jeg på under graviditeten

Midt i et lyskryds kom der en Eevee

Det er dog ikke altid, at jagten går helt som planlagt, og Jeanette har oplevet, at det var ved at gå galt.

- Her i forgårs passede Julian Athena, imens jeg lige cyklede en tur for at fange Pokémons! Så midt i et kryds kom der en Eevee op, som jeg SÅ gerne ville have! Så jeg stoppede midt i krydset og ville fange den. Heldigvis var der grønt for mig. Men bilerne blev da sure, da det blev grønt for dem, og de dyttede helt vildt. Og jeg stod bare der midt i krydset med min cykel og fangede en Pokémon. Det var bare så komisk, fortæller hun og fortsætter:

- Der var en bil med unge fyre, der var færdige af grin, og de sagde så, at hvis jeg kørte lidt længere ned ad vejen, ville jeg fange mange flere Pokémons! Ej, hvor var det altså flovt.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Jeanette: Her er sandheden om mit og Julians forhold

Julian er lige så stor en nørd

Heldigvis er Jeanette ikke alene. Kæresten Julian er næsten lige så stor en nørd med Pokémon-jagten, som hun selv er. Så nu har deres kæreste- og familieudflugter taget en drejning, som de ikke havde set komme.

- Vi går på Pokémon-jagt sammen. Men hold da op, han bliver fornærmet, når jeg fanger bedre Pokémons end ham, fortæller Jeanette med et grin.

Parrets Pokémon-jagt betyder, at de får luftet barnevognen en del. Jeanette er på sin app 7-10 timer om dagen, men når Athena er med på jagt, så går det en smule mere stille for sig, fastslår Jeanette.

- Så stopper vi bare ikke midt i kryds. Når Athena er med, er jeg mere opmærksom på hende end på Pokémons! Men jeg får dem stadig fanget.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jeanette: Julian har overrasket mig som far

Folk skal tage sig sammen

Jeanette ved godt, at det er en nørdet hobby, hun har fået sig, og derfor er reaktionerne også lidt blandede, når hun fortæller, at hun går på jagt.

- Jeg kender mange, der selv er ude og fange Pokémons! Og der er selvfølgelig også nogen, der synes, det er plat! Men så må de altså lige tage sig sammen og få deres barnlige sjæl frem! De ved ikke, hvad de går glip af, fastslår hun.

Hvad med jer, går I også på jagt efter Pokémons, eller synes I, at det er en plat hobby? Deltag i afstemningen herunder.

LÆS OGSÅ: Jeanette chokerer: Fik anoreksi efter ‘Paradise’

LÆS OGSÅ: HOT BOOBS: Se Jeanettes nye bryster

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se Jeanette Dzienis’ store forvandling

 

Så skal vi på pokemon jagt ..???

A photo posted by Jeanette Dzienis? (@jeanette_dzienis) on

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.