Paradiso hasteopereret efter uheld: Får ikke samme bevægelighed

Sidste års 'Paradise'-vinder Sille Nimholm tilbragte det meste af aftenen i går på skadestuen, efter hun fik stukket sig med en kniv under madlavningen. Sille var ikke i tvivl om, at det var en alvorlig skade, da hun stort set ikke kunne bevæge sin pegefinger.

LÆS OGSÅ: CHOK: Teitur tiltalt for voldtægt

Desværre fik hun ret, og aftenen sluttede med en arm i gips og besked på, at hun nok havde skåret sin sene over til pegefingeren og skulle opereres en af de kommende dage. I dag står det så klart, at Silles finger er endnu værre tilredt, end hun først regnede med, og hun er netop nu ved at blive opereret.

- Jeg har formået at skære bege sener og stort set alle nerver over til min pegefinger, skrev en tydeligt berørt Sille i sin story her til formiddag, og overfor Realityportalen uddyber hun:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslørede utroskab: Nu fortryder hun 

- De kan godt redde den, det er ikke det, men jeg kommer nok ikke til at få den samme følelse og bevægelighed i min pegefinger igen, fortæller hun og forklarer, hvad der skal ske under operationen.

- Jeg får en blokade i skulderen, så jeg ikke kan mærke min venstre side, og så fikser de den forhåbentlig, og så skal jeg hjem og holde mig fuldstændig i ro i 14 dage. Og så skal jeg begynde til noget ergoterapi, så det er super.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-deltager udsat for gruppevoldtægt

Jeg har lært to ting

Sille indrømmer, at man skal være mere end almindelig uheldig i et køkken for at komme så galt afsted, og det viser sig, at det ikke engang var mad til sig selv, hun var ved at tilberede hjemme hos sin negledame, hvor uheldet skete.

- Det var faktisk en andens avocado, der kostede mig en fucking finger. Jeg har bare lært to ting nu. 1. Jeg skal aldrig nogensinde skære avocado igen, 2. jeg holder mig væk fra det fucking køkken. Jeg har aldrig nogensinde været god i et køkken, og det bliver jeg jo tydeligvis aldrig. Det er ikkeengang noget, der komer med alderen, det bliver tydeligvis værre med alderen, så det er jo super - det er perfekt!

LÆS OGSÅ: Anna frustreret over rygter: Det er en privat sag

Usikre udsiger

Sille var ellers kommet ind i en god rytme med sin træning, og det er udsigterne til ikke at kunne træne, der lige nu gør hele situationen uoverskuelig for hende.

- Konsekvenserne er jo, at jeg havde nogle mål med min træning, som bliver udsat, og jeg ved ikke rigtig, hvad udsigterne er til, hvornår jeg kan begynde at træne igen. Jeg vil jo gerne i gang med at træne hurtigst muligt, men jeg får mere at vide efter operationen senere, så lige nu ved jeg ikke så meget andet end, at de første

LÆS OGSÅ: Bendtner er stadig i Philines liv