Paradiso frustreret: Lever i smertehelvede

Den tidlige 'Paradise'-deltager har endnu en gang været til lægen med smerter i benet, som hun har døjet med de sidste par år.

Den tidligere paradiso Trine Skjollander lever i et sandt smertehelvede til daglig. Realitystjernen, der til daglig er selvstændig frisør, fortæller på sin Instagram, hvordan hun døjer med uforklarlige smerter i det ene ben.

LÆS OGSÅ: CHOK: Vil Bro bare være venner med Jasmin?

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Paradise’-Stine fortæller, hvorfor hun har skiftet navn til Nora.

- Smerterne kommer oftest, når jeg slapper af, eller mens jeg sover. Jeg vågner cirka tre gange om natten, fordi det gør ondt, forklarer Trine til Realityportalen.

Og der er mange ting, som smerterne sætter en stopper for.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Sådan går det med Christie og Jimmi i dag

- Jeg kan ikke løbe- og styrketræne ben. Og så kan jeg ikke have stilletter eller sandaler på. Jeg lever i kondisko, hvilket ikke er fedt, når man er ung.

- Jeg vil ikke spise piller. Men nogle gange er man nødt til det, fordi jeg er selvstændig og lever af mit arbejde. Så det er ikke altid helt smertefrit efter en lang arbejdsdag.

LÆS OGSÅ: Prins hjemsendt fra Herlufsholm: Brød reglerne

Udover smerter i kroppen, døjer den tidligere paradiso også med dårlige vener.

- Jeg har haft et sår i fem år, der ikke kunne hele, fordi jeg har dårlige vener. De (lægerne, red.) ved ikke, hvad de skal gøre. Det er fandeme bare noget møg, fortæller hun Trine på sin Instagram og forsætter:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise'-par er blevet forlovet

- Jeg ville fandeme hellere have brækket et ben, for så vidste jeg, at det ville gå over.

Trine Skjollander, som også har medvirket i 'Boss Ladies', er frustreret over, at hverken hun eller lægerne aner, hvad de skal stille op, men realitystjernen nægter at lade sig gå på af smerterne.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

- Jeg prøver at leve livet positivt og glemme smerterne. Selvom man bliver ret stresset af det. Men jeg er ung og magter ikke at døje med sådan noget møg, afslutter hun til Realityportalen.