Foto: TV3
Foto: TV3

Paradiso efter bortføring: Jeg var rigtig bange

Nadia er blevet bortført, og det gør hende nervøs. Og så er det endda på hendes fødselsdag.

Endnu en gang var der fest og farver på 'Paradise Hotel'. Men Jack the Ripper-festen udviklede sig i en knap så festlig retning for Nadia, der i gårsdagens afsnit blev bortført.

Nadia er blevet låst inde uden at vide, hvornår hun igen vil se de andre gæster på 'Paradise Hotel'.

- Tiden gik rigtig langsomt, og ens tanker kørte bare non-stop om, hvad der ville komme til at ske. Og så var det endda min 20 års fødselsdag, så det var bestemt ikke sjovt at være helt alene, fortæller Nadia til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Rasende Amanda: Danny er respektløs

Kender ikke konsekvenserne

Da Nadia blev ført bort af den kappeklædte person, var oplysningerne om fremtiden sparsomme. Tiden gik meget langsomt, fordi den eneste underholdning var en bibel på spansk.

Netop spansk er ikke hendes stærke side, erkender hun, så bibelen blev der ikke læst meget i. Derimod kørte tankerne på højtryk.

- På det tidspunkt er jeg er rigtig bange for, hvilke konsekvenser bortførelsen medfører. Jeg er rigtig bange for, at det skal gå udover min gruppe, og selvfølgelig er jeg bange for min egen overlevelse. For det kan umuligt være en god ting at blive bortført, siger hun.

Bortført på ubestemt tid

Selvom Nadia ikke kendte konsekvenserne af bortførelsen, blev hun lovet, at hun ville komme til at se de andre igen.

- Jeg vidste ikke, hvor lang tid jeg skulle være bortført, og det var vildt ubehageligt. Jeg fik bare at vide, at jeg ville få de andre at se igen, men jeg tænkte bare: "Ja, ja, jeg ser dem igen, når jeg skal sige farvel, 'vi ses i Danmark'.

Hvordan det kommer til at gå Nadia, mens hun er låst inde på 'Paradise Hotel', og hvornår hun kommer til at se de andre igen, må tiden vise.

Følg med i 'Paradise Hotel' på TV3 i aften klokken 20.00

LÆS OGSÅ: Derfor forlod Mr. Paradise Mexico

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.